Dator > hur reparera DVD-filer

 • hur reparera DVD-filer


 • En DVD kan inte ändras när data har bränts på den. Reparera DVD-filer som är skadade kräver först att kopiera filer från DVD och på en dator. Du kan sedan använda en diagnos och reparation program för att reparera DVD-filer. Det finns ett antal av diagnos och reparation program för PC och Mac-användare till varierande priser och med varierande grad av förfining. När du har reparerat DVD-filer kan du bränna dem på en ny DVD med hjälp av en gratis DVD brännarprogram, av vilka många är tillgängliga för PC och Mac.

  Du behöver:.
  tom inspelningsbar DVD

  Kopiera och Reparera dvd-filer


  1
  Hämta en DVD-kopia program. datorns skrivbord, till exempel, den fria MacTheRipper programmet (se Resurser). Dubbelklicka på den hämtade filen. Följ menykommandon för att installera DVD-bränning programmet på datorns skrivbord. Starta en PC när installationen är klar.
  2.
  Hämta en diagnos och reparation program till datorns skrivbord, till exempel gratis testversion av Drive Genius eller gratis testversion av File Recover för Windows (se Resurser). Dubbelklicka på den hämtade filen. Följ menykommandon för att installera DVD-bränning programmet på datorns skrivbord. Starta en PC när installationen är klar.
  3.
  Dubbelklicka på ikonen för DVD-kopia program att starta den. Mata ut skivsläden. Sätt DVD med filerna som ska repareras på skivsläden. Stäng skivfacket.
  4.
  Välj "Full" från "Mode" drop-down menyn på DVD-kopia program huvudskärm. Välj "O" eller "Off" från "Region" rullgardinsmenyn på programmets huvudskärm.
  5.
  Gå till "Arkiv". Välj "Spara i" från rullgardinsmenyn. Välj "Desktop" från "Platser" i rullgardinsmenyn i mitten av fönstret som visas. Tryck på "Öppna".
  6.
  Klicka på "Start" eller "Go"-knappen på DVD-kopia programmets huvudfönster. Vänta som en förloppsindikator fylls från vänster till höger. Avsluta DVD Copy programmet när förloppsindikatorn är helt fylld. Mata ut skivsläden. Ta bort DVD. Stäng skivfacket. Kasta DVD.
  7.
  Dubbelklicka på ikonen för den diagnos och reparation program att starta den. Klicka på "Add File" knappen högst upp i programmets huvudfönster. Navigera i fönstret som visas på skrivbordet. Klicka på någon av de DVD-filer som sparats på skrivbordet. Klicka på "Öppna" på fönstret.
  8.
  Klicka på DVD-fil i den vänstra kolumnen i programmets huvudfönster. Välj "Reparera" från "Format" rullgardinsmenyn till höger om programmets skärmen.
  9.
  Vänta som diagnos och reparation program reparerar DVD-fil. Klicka på "OK" eller "Klar"-knappen på bekräftelsefönstret när det visas.
  10.
  Upprepa hela proceduren med var och en av DVD-filer på skrivbordet. Avsluta diagnos och reparation program efter alla filer har reparerats.

  Bränna DVD


  1.
  Ladda ner en DVD-bränning program till datorns skrivbord, för exempel, den fria Bränn programmet på en Mac eller den fria ImgBurn på en PC (se Resurser). Dubbelklicka på den hämtade filen. Följ menykommandon för att installera DVD-bränning programmet på datorns skrivbord. Starta en PC när installationen är klar.
  2.
  Dubbelklicka på ikonen för DVD-brännarprogram att lansera den. Dra DVD filer från skrivbordet på DVD-bränning programmets ikon-ikonen finns på skrivbordet eller i Dock till vänster eller längst ner på skärmen
  3
  Välj ". . DVD-Video "från" Format "i rullgardinsmenyn på DVD bränningsprogram. Välja DVD-enheten från "enheter" i rullgardinsmenyn på DVD brännarprogram.
  4.
  Namn DVD som är på väg att göras med samma namn som originalet i "Namn"-kolumnen i toppen av DVD-brännarprogram skärm.
  5.
  Mata ut DVD-släden. Sätt en tom inspelningsbar DVD till skivfacket. Stäng skivfacket.
  6.
  Klicka på "Burn" eller "Start"-knappen på DVD-brännarprogram. Vänta som en förloppsindikator fyller upp eller ett antal diagram räknar upp till 100.
  7.
  Avsluta DVD-bränning programmet när förloppsindikatorn är fullsatt eller antalet diagrammet har uppnått 100 . Mata ut DVD skivfacket. Ta bort DVD. Stäng skivfacket.

  Tips och varningar


 • Du kan använda en testversion av ett diagnos och reparation program för att reparera DVD-filer.
 • tom inspelningsbar DVD måste ha samma lagringskapacitet som den ursprungliga DVD.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man väljer en bra dator projektor

Relaterade artiklar


 • Felsökning Exchange-mappar
 • Lägga till en ny moderkortet
 • hur man rengör en platt skärm dator
 • hur man helt ta bort en hårddisk
 • hur man återställer eeprom bios med bygeln metod
 • hur man använder en scanner LRT
 • hur man kan öka hastigheten dator cpu
 • hur man installerar 1 GB RAM i en Acer Aspire T180
 • Ta bort ett microSD-kort lösenord
 • hur man bygger ett skrivbord från scratch