Dator > hur du uppdaterar firmware

 • hur du uppdaterar firmware


 • Firmware finns inte bara i datorer, men i elektroniska apparater som teveapparater och Blu-ray spelare. Den inbyggda programvaran fungerar som ett mini-operativsystemet för elektroniska apparater och gör att maskinvara att kommunicera med moderkortet i systemet. Den firmware uppdatering processen är lite olika beroende på vilken enhet du ska installera firmware

  Du behöver:. .
  Firmware
  Dator.
  Tillgång till Internet.
  USB-minne.


  1.
  Öppna din webbläsare och navigera till tillverkningen av den hårdvara eller elektronisk anordning du vill uppdatera, till exempel Hewlett-Packard eller Sony.
  2.
  På tillverkarens hemsida, välj "support", sök sedan efter de särskilda enhet som du behöver uppdateringen.
  3.

  Välj det operativsystem du kör (om uppdateringen är för hårdvara). Klicka på "Download" länken bredvid finns firmware. Detta hämtar filen direkt till din dator.
  4.
  Dubbelklicka på den nedladdade filen (om du uppdaterar din dator). En installationsguide visas på skärmen. Följ den korta av instruktionerna för att slutföra uppdateringen för datorn. Detta avslutar uppdateringen för datoranvändare. Om du uppdaterar annan elektronisk utrustning, måste du fortsätta till steg 5.
  5.
  Sätt i USB-flash-enheten i USB-porten på din dator, klicka sedan på "Start", "( Min) Dator "och dubbelklicka på den flyttbara enheten ikonen. Kontrollera att du använder ett helt nytt flash-enhet eller en flash-enhet som inte har några filer som sparats till den. Om du använder en begagnad flash-enhet, kan den elektroniska produkten upptäcka inte själva uppdateringen, men bara de filer som du sparade på hårddisken först.
  6.
  Klicka och dra firmware uppdatering till öppet flyttbar enhet fönster. När du är klar kopierar filer till flash-enheten, stäng fönstret, högerklicka på den flyttbara enheten ikonen och välj "Mata ut".
  7.
  Sätt i USB-flash-enheten i USB-porten på elektronisk enhet som du vill uppdatera. Om ingen USB-port är tillgänglig, kan du inte uppdatera firmware. När USB-enheten detekteras, elektronisk produkt importerar data från uppdateringen. Koppla inte från flash-enhet eller stänga av elektronisk utrustning vid denna tid. Ett meddelande på TV-skärmen (eller LCD-skärm för Blu-ray-spelare) visas på skärmen, med angivande av uppdateringen är klar. När du ser detta meddelande, kan du ta bort flash-enheten och starta om elektronisk anordning.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man fyller en HP färgpatron

Relaterade artiklar


 • hur man använder minnet på en Panasonic skrivmaskin
 • Vilka olika typer av moderkort?
 • Hur uppgraderar jag min Apple clamshell?
 • Felsökning längd Processor Queue
 • hur man ändrar färg på en Kodak esp3 skrivare
 • hur man hittar modellnumret på ett moderkort
 • hur man kopierar DVD-filmer till pc
 • hur man installerar SimpleTech espresso 120 GB extern hårddisk
 • hur man konfigurerar SharePoint Server 2007
 • Hur konvertera mikrokort till CD