Dator > hur du tar bort målet och uppgradera RAM Toshiba Tecra M3 notebook

 • hur du tar bort målet och uppgradera RAM Toshiba Tecra M3 notebook


 • Toshiba Corporation, som ligger i Tokyo, Japan, skräddarsydda Tecra M3 anteckningsbok för resultat i en företagsmiljö. Åtkomst till hårdvara för Tecra M3 inte är mycket annorlunda än för den föregående generationen, Tecra M2, med undantag för en viktig skillnad: den plats där RAM. I Tecra M2, RAM, som i de flesta tangentbord är placerad under batteriet. I Tecra M3 är RAM nedanför tangentbordet. Ta isär det gäller Tecra M3 och att komma till RAM-minnet är en enkel men mödosam process som tar minst en timme.

  Du behöver:.
  Miniature skruvmejslar


  1
  Kontrollera hur mycket RAM du redan har genom att klicka på "Den här datorn"-ikonen och rulla ner till. "Egenskaper". Om du redan har 1,512 GB RAM, till exempel, betyder att du har ett 1GB minne RAM-minne och en 512 GB pinne av RAM i din bärbara dator.
  2.
  Köp uppgraderade RAM med följande specifikationer: DDR2-533, PC2-4200, 200 pins, SODIMM. Få antingen en pinne eller två pinnar av nya RAM.
  3.
  Stäng av datorn och vänd på den. Tryck på batterilocket med fingrarna på den plats där du kan se två horisontella linjer. Dra dit och batteriet bör komma ut med en rörelse.
  4.
  Orient den bärbara datorn så att det tomma batteriet plats är på toppen av din arbetsplats. Obs skruven nära centrum av den bärbara datorn som håller ihop hårddisken locket. Ta bort den här skruven och dra ut hårddisken försiktigt.
  5.
  Använd skruvmejsel för att ta av de senaste nitton skruvarna på undersidan av datorn. Skruvarna vistas mest i ytterkanten av fallet. Dra fallet på baksidan av den bärbara datorn.
  6.
  Vänd den bärbara datorn över och placera dina fingrar i vardera änden av den fästa remsan som finns ovanför tangentbordet. Denna tunna plastbit håller tangentbordet på plats. Lyft försiktigt i vardera änden av remsan. Det borde lossna. Ta bort de två skruvarna avslöjas när bandet togs bort och dra av tangentbordet försiktigt. Inte helt ta bort tangentbordet eftersom det fortfarande är ansluten till moderkortet med en sammanbindande band.
  7.
  Skruva metallplattan som täcker uttaget tangentbordet ansluts ansluta band till moderkortet. Dra anslutningsröret band från moderkortet uttaget. Uttaget för tangentbordet ansluta bandet ser långt och vitt.
  8.
  Lyft upp de två metallclipsen säkra RAM på vardera sidan av den övre pinnen. Dra den gamla RAM ur pinnen tider och infoga den nya RAM. Sätt tillbaka tangentbordet ansluter band, fast täckplåten, ersätta tangentbord och skruvar och plugg sockelremsorna tillbaka över tangentbordet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man berättar vad cpu kommer att arbeta med ditt moderkort

Relaterade artiklar


 • hur man återställer eeprom bios med bygeln metod
 • inbyggda system projekt för skojs skull
 • hur man delar minne mellan processorer med dubbla kärnor
 • hur man identifierar de hamnar på en bärbar dator
 • hur man diagnostisera problem med moderkortet installera programvara
 • hur du uppdaterar ett register för att inkludera DVD-enheter
 • historia tidiga datorer
 • hur man installerar MS SQL 2005
 • datacenter professionell certifiering
 • hur man gör en PS2 till PC-controller converter