Dator > hur du ställer in datorn kabeldragning

 • hur du ställer in datorn kabeldragning


 • Datorer är en viktig del utrustning som du förmodligen använder dagligen och i många aspekter av ditt liv, och ställa in datorn ledningar är något som du helt enkelt inte kan undvika om du äger en. Flytta en dator, uppgradera en bildskärm, som ersätter en mus, installera ett trådlöst tangentbord, som ersätter en strömsladd, etc. bara några av de uppgifter som ingick med kabeldragning. Aldrig missgynnas eller försvåras av bristen på kunskap i inrättandet av kabeldragning. Ställa in datorn ledningar går snabbt och lätt när du lära dig grunderna.
  1.
  Placera avbrottsfri kraftförsörjning (UPS) till inom räckhåll för ett vägguttag, men inte koppla in UPS i vägguttaget .
  2.
  Anslut den manliga slutet av datorns nätsladd för UPS och anslut sedan den kvinnliga slut på datorns baksida konsolen. Formen på den kvinnliga slutet av sladden ska matcha formen på plats vid den övre bakre delen av datorn konsolen.
  3.
  Anslut bildskärmen till datorn konsolen. Skärmen är ansluten till baksidan av konsolen med hjälp av en 15-pin VGA-kontakt som ansluts till VGA-porten på baksidan av konsolen. Formen på VGA-kontakten är densamma som formen på VGA-porten på baksidan av konsolen. Kontrollera att kabeln passar exakt in i porten innan trycka in det att undvika att böja stiften.
  4.
  Anslut strömförsörjningen bildskärmen till UPS. Monitor nätkabeln är standard tre fronter manliga pluggarna som direkt ansluten till ett vägguttag eller till en UPS.
  5.
  Anslut musen kabeln på baksidan av konsolen. Musen är ansluten med en tråd som löper från mus och avslutas med en runda på sex stift grön PS /2 port kontakt. Musen ansluts direkt till den övre bakre delen av konsolen genom PS /2 port som också är en sex-håls runda behållare som vanligtvis är av samma färg som mus PS /2 kontakten. En USB-mus kan anslutas direkt till en USB-port som helst på konsolen.
  6.
  Anslut tangentbordet till datorn konsolen. Tangentbordet ansluts till datorn via konsolen en runda sex stift PS /2 kontakten. PS /2 kontakten från tangentbordet ansluts till PS /2 porten intill musport i den övre baksidan av konsolen. Både kontakten och porten är färgade lila.
  7.
  Anslut Internet kabel. Datorn ansluter till Internet via en Internet-kabel med genomskinlig plast-kontakter i båda ändar kallas RJ45-kontakter. Anslut ena änden av Internet-kabeln till Ethernet-porten på baksidan av konsolen. Ethernet-portar ser ut som oversize telefonjack. Anslut den andra änden av Internet kabel till Internet modemet eller routern.
  8.
  Anslut högtalarna till konsolen. Högtalarkablar har normalt 1/8-tums stereo mini-jack som är inkopplade på baksidan av konsolen. Titta noga på de färgade anslutningarna på baksidan av konsolen. SPEAKER på baksidan av datorn konsolen är normalt markeras med en symbol som liknar en högtalare.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man återställa raderade filer från hårddisken USB-minnen

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en pc styrelse
 • Hur konvertera diabilder eller negativ och bilder till digitala bilder
 • Hur lägger jag bilder på ett hopp enhet?
 • hur man bygger en cd-spelare med hjälp av en gammal CD-ROM Drive & nätaggregat
 • windows xp dvd rom felsökning
 • hur till återvinna förlorade filer på en hårddisk gratis
 • hur du ändrar ljudet från en förare till ett headset
 • hur man kan återställa en Windows-skärmen på en bärbar dator
 • hur man ansluter ett teleskop okularet på en bärbar dator
 • hur man väggmontering en pc