Dator > Hur konvertera 35 mm diabilder på en CD

 • Hur konvertera 35 mm diabilder på en CD


 • Även 35 mm negativ diabilder kom en gång väl till pass när visar bilderna med en diaprojektor, är formatet faller i glömska i en ålder av digitala bilder. På grund av detta, kanske du vill konvertera din 35 mm diabilder till digitalt format för bevarande eller användarvänlighet. Tack och lov är det möjligt att konvertera bilderna till en CD i endera av två olika metoder:. Ta glida in i en lokal foto anläggning eller skannar bilderna själv till en CD

  Du behöver:
  diascanner CD-brännare.
  Tomma CD.

  Fotografering Utvecklare


  1.
  Ta bilder i en närbutik eller annan plats som utvecklar filmen (som Walgreens, Target, Walmart eller CVS).
  2.
  Räkna ut hur många bilder du har, placera då bilderna i någon av de tillgängliga påsar. Du betalar vanligtvis per konverterade bilden, så vet antalet bilder är till hjälp vid fastställandet den totala kostnaden för din konvertering.
  3.
  Be för bilderna ska placeras på en CD. Den fotografi utvecklaren har all nödvändig utrustning för att importera bilder till en CD, vilket besparar dig behovet av att köpa dyra scanners och CD-brännare.
  4.
  Tillbaka till utvecklare och hämta dina diabilder och CD. Betala för konvertering. Det är nu möjligt att se dina bilder på CD när skivan sätts in i en dator.

  Scan Yourself


  1.
  Anslut diascanner till din dator och installera drivrutiner som krävs för hårdvaran.
  2.
  Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör" och slutligen "Guiden skanner och kamera. "Detta program kommer förinstallerat på Windows-baserade datorer. När programmet har startat välj" Scan "och programmet upptäcker den anslutna diascanner.
  3.
  Sätt glida in bilden skannern och klicka på "Scan. " Bilden importen till datorn. En spara visas på skärmen. avdelning bilden och välj sedan en plats att spara filer. Välj "OK" och filen sparar in på datorn. Upprepa proceduren med alla dina bilder.
  4.
  Sätt den tomma CD-skivan i cd-brännare i datorn, välj sedan "Start" och sedan (My) "Computer" och dubbelklicka på CD enhetsikon. Ett fönster visas, som representerar den tomma CD.
  5.
  Dra skannade bildfiler du skapat i det öppna fönstret. Stäng det öppna fönstret, högerklicka på cd-ikonen och välj "Egenskaper" från rullgardinsmenyn. Klicka på "Record" och välj sedan "OK" och filerna bränns på CD-skivan.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:LG laptop instruktioner moderkort ersättning

Relaterade artiklar


 • skillnaden mellan Skrivbord och arbetsstation grafikkort
 • Hur öppnar jag vid min Dell Dimension dator?
 • Hur man testar om ett Ethernet-kort är bra
 • hur man ändrar värdet RestrictAnonymous
 • hur man bränner DVD-skivor med Roxio galen hund MD-18xtfe
 • hur du uppdaterar firmware
 • hur du gör din egen laptop klistermärke
 • Hur får man en webbkamera för att arbeta på en IBM Thinkpad T22
 • hur man uppgraderar en Dell 4600c strömförsörjning
 • ytterligare RAM-minne till en HP laptop