Dator > hur du ställer in ett trådlöst LAN från Unicom

 • hur du ställer in ett trådlöst LAN från Unicom


 • Unicom tillverkar nätverksutrustning från enkla hem trådlösa nätverk till större POE switchar, transceivers och PCI nätverkskort. Konfigurera ett trådlöst lokalt nätverk (LAN) är en relativt enkel uppgift som låter dig ha trådlöst internet i hela ditt hem. Trots att det kan tyckas vara komplicerade, behöver du inte någon särskild kunskap eller erfarenhet för att ställa upp ett trådlöst LAN med hjälp av en Unicom trådlös router

  Du behöver:. .
  Unicom trådlös router
  High-speed internet.
  Kabel-eller DSL-modem.
  Ethernet-typ.


  1.
  Koppla ur strömförsörjningen för din kabel-eller DSL-modem. Anslut en standard Ethernet nätverkskabel till rätt port på din kabel eller DSL-modem. Observera att det bara ska vara en port på ditt modem. Om inte, välj porten "Internet" eller motsvarande.
  2.
  Anslut den andra änden av Ethernet-nätverkskabel till porten "WAN" på din Unicom trådlösa routern. Montera antennen så att den pekar uppåt och ställ in routern bredvid kabel-eller DSL-modem.
  3.
  Anslut nätanslutningen till Unicom trådlösa routern. Anslut både kabel-eller DSL-modemet och routern till ett eluttag.
  4.
  Slå på den dator som du vill ansluta till ett trådlöst LAN och att Windows för att hitta aktiva trådlösa anslutningar. Klicka på det trådlösa nätverket ikonen i aktivitetsfältet i Windows och välj det nätverk från listan. Det skall märkas "Unicom" eller motsvarande. Sätt en bock bredvid "Anslut automatiskt" och klicka på "Anslut. "
  5.
  Öppna en webbläsare som du väljer och se till att Internet-anslutningen är aktiv genom att besöka alla platser. Input" http://192. 168. 1. 1 "i webbläsarens sökfältet och Tryck på "Enter. " Input "admin" för både användarnamn och lösenord. Observera att lösenordet är skiftlägeskänsligt, så du måste se till att du skriver det i alla gemener. Detta startar routern installationsguiden.

  6.
  Klicka på "Nästa" och följ anvisningarna för att ställa in tidszon och nätverkssäkerhet krav inloggning för ditt Unicom trådlösa routern. Observera att du inte behöver lösenordsskydda din Internet-anslutning, men att inte göra detta tillåter andra att komma åt nätverket och alla datorer som är anslutna till nätverket.
  7.
  Klicka "Starta om" när du är klar att göra ändringar. Mata in "http://192. 168. 1. 1" i din webbläsare när du vill logga in och ändra alternativ för din Unicom trådlösa routern. Observera att användarnamn och lösenord för att logga in på routerns inställningar kommer att förbli "admin" tills du ändrar dem i det trådlösa nätverket.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Hur man överför från en hårddisk till ett minneskort

Relaterade artiklar


 • hur man byter moderkort på en Dell Inspiron 1525 laptop
 • hur man kan spara bilder till en Dell Axim X51 PDA
 • fördelarna med Intel Centrino
 • hur man rippar DVD-skivor om datorn inte kommer att läsa dem
 • hur du uppdaterar DDR2-minne på en bärbar dator
 • hur du ställer in Belkin 802,11 g
 • hur du tar bort ett moderkort från en Dell Inspiron 4100 laptop
 • vad är 64-bitars hårdvara?
 • hur man låsa upp ett ATI-grafikkort
 • hur du säkerhetskopierar en Magellan RoadMate 760 hårddisk