Dator > felsökning av en dell 964 skrivare

 • felsökning av en dell 964 skrivare


 • Dell 964 är en allt-i-en (AIO) skrivare, och problem kan uppstå på flera platser. Oavsett om du har problem med att ställa in skrivaren på rätt sätt eller med tryck eller fax, bör dessa felsökningssteg hjälper dig att komma till roten av problemet

  Du behöver:. .
  Drivrutiner och tillbehörs CD
  Telefonsladd.
  Aktiv telefonlinje.
  USB-kabeln.

  Setup


  1.
  Slå på datorn och kontrollera vilket operativsystem du kör på din dator genom att titta på start upp skärmen. Dell 964 skrivare fungerar med Windows XP, XP Professional x64 Edition och Windows 2000.
  2.
  Effekt upp skrivaren, och se till att den är inkopplad i väggen samt datorn.
  3.
  Kontrollera om pappersstopp inuti Dell 964. Lyft dokumentmatarlocket på vänster sida av skrivaren för att kontrollera papper fastnat i skrivaren. Dra ut alla fastnat papper. Öppna dörren på baksidan av skrivaren och dra ut några papper som fastnat där. Lyft pappersfacket och ta bort papper som fastnat i facket. Lyft upp skrivaren och ta bort fastnat papper i detta avsnitt. Titta i pappersfacket och ta bort alla papper som rivs, skrynkliga eller skadade på annat sätt, eftersom dessa kan orsaka papperstrassel.
  4.
  Bort extra papper om du har laddat skrivaren med mer än 100 ark.
  5.
  Flytta pappersledarna upp mot båda sidor av papper i facket för att se papperet matas in korrekt i skrivaren.
  6.

  Stäng av datorn, dra ut USB-kabeln från datorn och skrivaren, ansluta USB tillbaka ordentligt och förvandla din dator igen. Detta steg kontrollerar att USB-anslutningen mellan datorn och skrivaren är säker och inte orsakar problemet.
  7.
  Klicka på "Start"-menyn på datorn och klicka på " Program "och sedan" Dell-skrivare. "Leta reda på" Dell Photo AIO Printer 964 "skrivare. Om du inte ser den här skrivaren i listan, installera programvaran som medföljde skrivaren. Sätt i "Drivers and Utilities CD" i din hårddisk och följ anvisningarna på skärmen.
  8.
  Klicka på "Start"-menyn och sedan "Program" och sedan "Dell-skrivare. " Kontrollera att "Dell Photo AIO Printer 964" är satt som standard skrivaren genom att högerklicka på 964 skrivarikonen och välj "Ange som standard. "

  Skriva


  1.
  Kontrollera att kontakten från skrivaren till vägguttaget är säker genom att koppla ur båda ändarna av kontakten och sedan återansluta dem.
  2.
  Klicka på "Start"-menyn och sedan "Kontrollpanelen" och sedan ldquo , Skrivare och annan maskinvara "och sedan" Skrivare och fax "och sedan" Dell Photo AIO Printer 964. "Om det finns en bock bredvid" Pausa utskrift ", klicka i denna ruta om du vill avmarkera den här funktionen och fortsätta utskriften.
  3.
  Lyft upp skrivaren uppåt, och tryck ner den patroner att ta bort dem individuellt. Ta bort alla små klistermärken som täcker där bläcket kommer ut. Dessa klistermärken bidra till att hålla bläcket från att läcka ut under transporten, men de måste dras bort innan skrivaren kommer att fungera väl.
  4.
  Klicka på "Start"-menyn i Windows XP, klicka sedan på "Kontrollpanelen" och sedan "Skrivare och annan maskinvara" och sedan "Skrivare och fax. "Om du använder Windows 2000, klicka på" Start "och sedan" Inställningar "och sedan" Skrivare ". Leta reda på Dell 964 skrivare och se om det finns mer än en kopia av den installerade programvaran, som är uppenbart om du ser "Dell 964 (exemplar 1)" och "Dell 964 (kopia 2). " Skicka ett provtryck till varje skrivare. Skriv ut en en-sidigt dokument genom att välja "Dell 964 (kopiera 1)," och sedan Försök igen genom att välja "Dell 964 (kopia 2). " bort skrivaren som är inaktivt (det där ingenting skrivs ut när du skickar dokumentet för utskrift).

  Faxa


  1.
  Kontrollera att det finns en fungerande telefonlinje ordentligt ansluten till ett telefonjack och till vänster FAX-kontakten på skrivaren.

  2.
  Skicka ett testfax till en annan faxmaskin och kontrollera att du hör en kopplingston innan faxet skickas ut.
  3.
  Kontrollera att alla dina telefoner är på mottagare. Om du använder uppringd som din Internetleverantör, koppla uppringd anslutning innan du försöker skicka (eller emot) ett fax.
  4.
  Kontrollera att du fyller faxet korrekt genom att placera papperet nedåt på skrivaren.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:vad är skillnaden mellan SD & CF minne?

Relaterade artiklar


 • hur man fixar knäckt laptop sceens
 • hur man installerar drivrutiner för en Intex TV-mottagare
 • hur man öppnar en Dell adapter laptop V85
 • hur man installerar en frontech webbkamera till en bärbar dator
 • felsökning en Dell hårddisk
 • felsökning av en Compaq Presario sr1603wm
 • Alternativ för säkerhetskopiering på bärbara hårddiskar
 • hur man skriver ut svart text med färgpatronen i en Lexmark z810
 • grafikkort kompatibelt med Windows Vista
 • felsökning en HP-skrivare ut bakåt