Dator > Felsökning av Xerox Phaser 6200

 • Felsökning av Xerox Phaser 6200


 • Felsökning en felaktig laserskrivare kan tyckas svårt, men det kräver inte ett samtal till en tekniker. Alla som har grundläggande datakunskaper kan snabbt och exakt felsöka problem med Xerox Phaser 6200. Beroende på om problemet beror på mjukvara eller hårdvara nivå, finns det några olika sätt att lösa problemet. Om fastställande flesta problem bara kräver att trycka på några knappar och rensa insidan av skrivaren

  Du behöver:
  mjuk trasa.


  1.
  Öppna datorns "Start"-menyn och navigera till "Kontrollpanelen". Välj "Avinstallera ett program" länk under "Programs". Rulla ner och välj "Xerox Phaser"-post. Klicka på "Avinstallera". Välj "Nästa" och "Slutför".
  2.
  Navigera till föraren nedladdningssidan för Xerox Phaser 6200 (se Resurser). Klicka på namnet på din dators operativsystem i "operativsystemet"-menyn. Klicka på "Go".
  3.
  Klicka på länken för den senaste Xerox Phaser 6200 drivrutinen tillgänglig. Dubbelklicka på filen efter att den nedladdningar och följ installationen instruktionerna.
  4.
  Använd NEDPIL på Phaser 6200 frontpanel för att komma åt "Support-menyn" och tryck "OK" om du har problem med tryck anpassning. Bläddra till "Förbättra utskriftskvaliteten" och tryck på "OK".
  5.
  Välj "Kalibrera marginaler Menu" och tryck på "OK". Markera "Skriv Kalibrera marginaler Page" och tryck på "OK" för att skriva ut en sida som visar den nuvarande marginalen kalibreringar.
  6.
  Använd pilknapparna för att ändra kalibreringen av marginalerna tills de är ordentligt uppradade i LED-skärmen på Phaser 6200 frontpanel. Tryck "OK" för att spara kalibreringen alternativet.
  7.
  Tryck i plasten spärren på höger sida av Xerox Phaser 6200 om skrivarens LED-skärmen visar "Paper Jam"-meddelande . Dra den främre plast luckan mot dig så svart plast fixeringsenheten är synlig.
  8.
  Lokalisera de två gröna spakarna på toppen av plast fixeringsenheten. Dra varje spak till höger och lyfta hela fixeringsenheten ur Phaser 6200. Ta tag i kanten på papper som fastnat och dra försiktigt ur Phaser.
  9.
  Leta plast överföringsrullen enhet som är placerad under fixeringsenheten och har två orange spakar. Pressa orange flikarna inåt och lyft rullen enheten ur Phaser 6200.
  10.
  Torka av området under överföringsrullen enheten med en mjuk trasa. Området innehåller skrivarens densitet sensor, som kommer att sluta fungera om den blir täckt av damm. Skjut enheten överföringsrullen tillbaka på plats tills den orangefärgade flikarna klickar på plats.
  11.
  Ställ fixeringsenheten tillbaka till Phaser 6200. Tryck frontpanelslucka på plats igen. Koppla ur Phaser 6200 och koppla in den igen i.

  tips och varningar


 • Xerox Phaser 6200 har en möjlighet att skriva ut en diagnostisk blad som listar eventuella problem med enheten. Använd NEDPIL på Phaser frontpanel för att bläddra till "Utskrivbara sidor" och tryck på "OK". Bläddra till "Skriv Diagnostics Sidor" och tryck på "OK" igen.
 • Om Phaser 6200 kontinuerligt tryck bleknade bilder, kan du behöva byta ut fixeringsenheten. En ny fixeringsenheten är tillgängliga direkt via Xerox eller via tredje part kontorsmaterial webbplatser. Ta bort fixeringsenheten normalt genom att öppna dörren genom att vrida den gröna flikar till höger och lyft ut enheten. Ställ den nya enheten på sin plats och stäng den främre luckan.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man hittar värdet av en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hårddisk utrustning för återvinning verktyg
 • hur man skriver ut på genomskinlig plast
 • hur man installerar två dvr kort
 • hur man ansluter en PS2 till en dator via USB
 • hur du installerar en RAM uppgradering på en HP dv6604nr paviljong laptop
 • hur man uppgraderar en mpc 2000xl n extern hårddisk
 • Hur du tar isär en a / c adapter effekt
 • voip fax frågor
 • hur isär en laptop lcd
 • hur du uppdaterar BIOS i en Toshiba