Dator > Hur komprimera musik till en CD

 • Hur komprimera musik till en CD


 • I säkerhetskopiera en musiksamling kan du slösa värdefull plats på din skrivbara skivorna. Det maximala antalet megabyte som kan lagras på en CD är 700. Beroende på längden av låtarna, medan du bränner okomprimerade ljudfiler som du lätt kan fylla upp en hel CD med så få som 10 låtar. Du kan lagra mer på CD-skivor genom att komprimera dina musikfiler. Komprimera filer skapar mer utrymme för din musik, å andra sidan när du komprimera musikfiler kvaliteten på musik kommer att bli lägre. Ju mindre du komprimera musiken fil, desto lägre kvalitet kommer att bli. Men om syftet med att bränna skivan är bara att säkerhetskopiera din musiksamling detta inte kommer att vara ett problem. När du extrahera filerna kvaliteten kommer att återställas. Om du vill lyssna på skivan efter din uppgift är klar, är tricket att hitta en balans som gör det möjligt för maximal lagringskapacitet och samtidigt behålla en anständig ljudkvalitet

  Du behöver:. .
  Computer
  Skrivbar enhet.
  Tomma skrivbar CD.
  Windows Media Player.


  1.
  Öppna den plats där musiken lagras. Typiskt musiken lagras i musikbiblioteket. Klicka på biblioteket ikonen och en förteckning över biblioteken kommer att dyka upp. Klicka på musikbiblioteket. Välj den mapp som innehåller musiken och klicka på den.
  2.
  Komprimera din musikfil. Välj den musikfil du vill komprimera till CD. Högerklicka på musik filen och välj "Egenskaper". En ny meny dyker upp. Klicka på knappen "Avancerat". Det kommer att vara under fliken "Allmänt". Markera kryssrutan "Komprimera innehåll för att spara diskutrymme. " Klicka på "OK". Klicka på "Apply". Om du glömmer att klicka kommer "Apply" filen inte komprimeras. Klicka på "OK" och din musik fil komprimeras till en mindre storlek.
  3.
  Bränn musikfiler på din CD. Sätt in tomma CD-skiva i skrivbar enhet. När du sätter in skivan i enheten kommer du att få ett ljud spelas möjlighet att antingen bränna en ljud-CD eller bränna filer till skivan. Välj "Bränn en ljud-cd. " Detta kommer att öppna Windows Media Player. Du kan dra och släppa musikfilerna du vill ha i ditt bibliotek på disken du skapar. Om de musikfiler du vill bränna inte finns i din Windows Media bibliotek som är OK; kan du helt enkelt öppna läge och dra och släppa dem på din skiva på samma sätt. När du ordna filerna i önskad ordning, klicka på "Starta bränning", som finns i det övre vänstra området av Windows Media Player.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man fixar en bildskärmsadapter

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till en extern USB-port på en hårddisk
 • hur man hittar en skrivare Epson bläckstråleskrivare kompatibel med t051 och t052 patroner
 • Core Duo vs Core 2 Duo prestanda
 • vad är den snabbaste processorn kan jag lägga i min laptop?
 • Hur man använder en Lexar flash-enhet i Windows 98
 • hur man demonterar en hp pavilion zd8000
 • hur du matar in ett snedstreck bakåt med en Dell-tangentbord
 • hur du tar bort processorn från Intel d845gvsr moderkort
 • hur till återvinna RAW-filer från en hårddisk
 • Hur konvertera wmv till dvd snabb