Dator > hur man rippar DVD-skivor om datorn inte kommer att läsa dem

 • hur man rippar DVD-skivor om datorn inte kommer att läsa dem


 • DVD "rippning" är den term som används för att beskriva metoden att kopiera en DVD till en dator. Många saker kan gå fel under denna process, särskilt om dvd är gammal eller smutsig. Rengör skivan med alkohol eller fönsterputsmedel innan du sätter in den, försiktigt så att inte torka i en cirkulär rörelse. PC DVD-enheter är oftast mer framgångsrika i att läsa DVD-skivor problematiska än grundläggande DVD-spelare. Men om skivan har fysiska skador programmet kommer att visa ett felmeddelande och lägga ned. Det är möjligt att kringgå korrupta videon genom att slita med tre bitar av programvara.

  Du behöver:
  Ripit4me
  . DVD Decrypter.
  DVD Shrink (tillval).


  1.
  Hämta RipItForMe från avdelningen Resurser.
  2.
  Klicka på "Spara" och Välj en download plats du kan komma ihåg, som "Desktop" eller "Mina dokument".
  3.
  Klicka på "Öppna mapp" När nedladdningen är klar och dubbelklicka på "RipIt4Me. zip. " Om du har Vista eller högre, kommer den att be dig bekräfta platsen och om du vill öppna efter unzipping. Välj "Ja" och vänta medan filen packas upp. Ladda ner WinRAR eller 7zip om du har ett operativsystem utan unzipping kapacitet (se Resurser).
  4.
  Placera DVD i enheten och dubbelklicka på "RipIt4Me. exe" i den uppackade mappen.
  5.
  Ladda ner DVD Decrypter från Resources och dubbelklicka på att installera det. Fortsätt att klicka på "Nästa" för att kringgå anvisningarna och installera den på standardplatsen. Klicka på "Finish" när processen är klar.
  6.
  Gå tillbaka till RipIt4Me. Det bör visa att DVD Decrypter nu är installerad. Klicka på "X" för att avsluta och sedan starta om programmet om fönstret inte är uppdaterad.
  7.
  Ladda ner DVD Shrink (se Resurser). Installera det på samma sätt som beskrivs för DVD Decrypter.
  8.
  Gå till "Logs /Inställningar" och "Inställningar" i RipIt4Me menyn. Titta under "Vägar till program" och se om den listar vilken mapp DVD Shrink installerad, vanligtvis "C:. \ Program \ DVD Shrink \ DVD Shrink 3. 2. exe" Klicka på rutan bredvid "Sökväg till Shrink" för att ändra den. Klicka på "OK" för att bekräfta.
  9.
  Klicka på "1-Click-läge" och sedan "Nästa". DVD: n kommer att snabbt skannas och DVD Decrypter öppnas automatiskt för att påbörja kopieringen. Dåliga sektorer kommer att hoppas över automatiskt och fylls med "dummy" info. Om disken är i riktigt dåligt skick, kan stora bitar av video saknas från den färdiga produkten.
  10.
  När Decrypter är klar kommer DVD Shrink öppna och tillåter dig att visa resultatet, göra ändringar och bränna en säkerhetskopia, om så önskas.

  tips och varningar


 • Försök inte att rippa DVD-skivor som innehåller sprickor, eftersom detta kan orsaka permanenta skador på enheten.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Hur konvertera bilder till digitala bilder

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en SCSI-hårddisk id
 • hur man underhåller en miljö operativsystem
 • hur man läser en 8GB micro sd-kort
 • för-och nackdelar med vattenkylning
 • vad som orsakar svart toner Dust All Over en tryckt papper?
 • hur man ansluter en LCD-projektor till en bärbar dator tc100
 • hur man använder en seriell USB-kabel adapter
 • VGA-ingång vs hdmi
 • Hur man väljer en strömkälla för ett dx58so
 • hur du tar bort Xandros Linux från en hårddisk