Dator > Hur kan jag ställa upp webbkameror i mitt hem för att övervaka husdjur?

 • Hur kan jag ställa upp webbkameror i mitt hem för att övervaka husdjur?


 • Husdjur är som barn, och för många är deras säkerhet lika viktigt. Du kan ställa in en webbkamera för att övervaka ditt hem medan du är borta, men detta kommer att göra lite för att skydda ditt husdjur. Om djuret kommer till skada, hittar du inte ut förrän du kommer hem. Lösningen är att inrätta ett övervakningsprogram med online-rapportering. På så sätt kan du övervaka filmen i realtid genom att bara kolla e-posten
  1

  Installera webbkamera enligt anvisningarna i användarhandboken. De närmare detaljerna kan variera, men detta inkluderar vanligen sätter i installations-CD för att starta installationen och ansluta webbkamera i en ledig USB-port när du tillfrågas. Om du har en inbyggd webbkamera, bör det vara redo att använda. Använd föraren CD-skivan som följde med datorn för att hitta drivrutiner webbkamera, om det behövs.
  2.
  Ladda ner ett säkerhetsprogram program (se Resurser) och spara den till Downloads finns mappen i "Mina dokument". Om du är en Vista eller Windows 7-användare kommer du att se "Downloads" i mappen med ditt användarnamn.
  3.
  Öppna Downloads mappen och dubbelklicka på installationsfilen. Klicka på "Nästa" och lämna inställningarna på den förvalda om du är en avancerad användare. Stanna online under installationen eftersom installationsprogrammet kan kräva nedladdning av ytterligare filer från Microsoft.
  4.
  Klicka på "Fortsätt rättegång". Du kommer inte se denna skärm om du har den registrerade versionen.
  5.
  Skriv "Administratör" för både användarnamn och lösenord.
  6.

  Klicka på "Ja", och programmet kommer att ladda med omedelbar video från din web cam.
  7.
  Tryck på "Enter" eller klicka på "Stäng" för att stänga inställningsfönstret.
  8.
  Klicka på "Öppna dialogrutan Inställningar "knappen i det övre högra hörnet. Ikonen liknar en uppsättning verktyg.
  9.
  Klicka på "Channel Settings" och gå till "Event Handler"-fliken.
  10.

  Klicka på "Advance" och sedan "Lägg till modul. "
  11.
  Klicka för att markera "e anmälaren" och sedan "OK". Kolla "Event Inställning", se till att "Motion Detect" är markerat. Detta talar programvaran för att skicka ett e-postmeddelande när rörelse upptäcks. Justera inställningarna för att öka eller minska antalet meddelanden.
  12.
  Fyll i din e-info i "E"-fliken, och klicka på "Bind modul. " Klicka på "Apply" för att acceptera ändringarna. Alla förändringar kräver att du kryssa i "Bind Module" för att aktivera komponenten oavsett klicka på Verkställ.
  13.
  Justera webbkamera så att den syftar i riktning mot ditt husdjur, och du får ögonblicksbilder av djurets status som e-postbilagor

  tips och varningar


 • Dessa anvisningar avser den CyeWeb Security Software. stegen kan variera beroende på din valda säkerhetsprogrammet. Leta efter ett e anmälaren eller webbsändningen alternativ. Videon kan strömmas live om du har en hemsida.
 • Du behöver massor av tomma hårddiskutrymme för att spara videoklipp. Högerklicka på hårddisken och klicka sedan på "Egenskaper" för att se hur mycket ledigt utrymme du ha. Minimikravet är ca 10 GB.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man överklockar Asus M2N32 SLI

Relaterade artiklar


 • hur man installerar drivrutiner för en Intex TV-mottagare
 • diy datakablar
 • hur man installerar en förinstallerad hårddisk till en Compaq D510
 • Hur identifiera ett USB stöds ej efter moderkort installerad drivrutin
 • hur man installerar en ljud-mikrofon och hörlurar
 • hur man installerar två dvr kort
 • hur man använder en Tablet PC i klassrummet
 • processorhastighet och prestanda
 • hur man fixar videon kontakten i en bärbar dator
 • hur du lägger till mer minne till en Toshiba A205 S500 laptop