Dator > olika sätt att anpassa en Dell Inspiron laptop

 • olika sätt att anpassa en Dell Inspiron laptop


 • Om du är trött på att ha samma kakmått laptop som alla andra, kanske du är intresserad av några alternativ för hur du anpassar din nästa dator. Dell Inspiron bärbara datorer är kända för sina anpassningsmöjligheter. Du kan bygga din egen dator system från flera tillgängliga alternativ och välja olika hårdvara och mjukvara för att passa dina behov. Dessutom kan du välja olika färger eller speciella skinn för att anpassa din Dell Inspiron laptop.

  Screen

  Du kan anpassa din Dell Inspiron laptop skärm så det är både bekvämt för dig att använda och lätt för dig att se. Dell erbjuder möjligheten att en ljus, blank skärm på vissa Inspiron modeller, och du kan välja det här alternativet om du gillar den blanka skärmen. Om du föredrar en mer matt skärm, kan du avstå från den glansiga skärmen alternativet när du väljer din nya bärbara dator konfiguration. Du kan också välja den glansiga skärmen och lägger ett matt skärmskydd för att minska bländning och mute skärmens ljusstyrka till din komfort nivå. Du har också möjlighet att ändra ljusstyrka på skärmen från den bärbara datorn interna skärminställningarna.

  Färg

  Dell erbjuder många färgalternativ för Inspiron raden av bärbara datorer, så du är inte längre begränsade till de traditionella svarta eller grå färg alternativ för de flesta bärbara modeller. Du kan anpassa din Dell Inspiron bärbara dator till någon av dina favorit färger från Pacific Blue Passion Pink till Cherry Red. Beroende på vilken färg din välja, din bärbara dator kan vara elegant lågmäld och sofistikerad, eller det kan vara en ljus, djärvt uttalande av din personlighet.

  Hud

  Förutom de färger för din laptop lock kan du även täcka din bärbara dator i en personlig hud. Flera företag erbjuder tillbehör för bärbara datorer, inklusive dator skinn som ansluter sig till yttre hölje av Dell Inspiron laptop. Du kan beställa en hud ut med en bild av din favorit foto och visa den på din dator för alla att se. Du kan också skapa en personlig hud från din egen ritningar, grafisk design eller favoritartist målning.

  System

  Du kan anpassa den Dell Inspiron laptop för att uppfylla alla dina behov av prestanda nu och i framtiden. Dell låter användare välja olika processorhastigheter och varierande minneskapacitet. Du kan välja en Windows-operativsystemet eller ett Linux-system, beroende på dina personliga preferenser. Dessutom finns det otaliga alternativ som låter dig skräddarsy din datorupplevelse från orientering och upplösning av laptop skärmen till typ och färg för programmet Windows och möjligheten att ytterligare program tillägg som musik eller film programvara.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man gör adressetiketter med HP-skrivare 4240

Relaterade artiklar


 • vad är belkin?
 • hur du tar bort en hård konfiguration köra raid
 • HP 7410 ADF Roller felsökning
 • hur man byter låg spänning strömförsörjningen på en HP 8150
 • hur du skickar ett fax från datorn till Canon MultiPASS MP390
 • hur man använder en DVI-splitter
 • nackdelarna med en pc ljus penna
 • hur du uppgraderar hårddisken utan att formatera om datorn
 • hur till återvinna NTFS-partition tabeller
 • transformator vs strömförsörjning