Dator > hur att sälja begagnade datorutrustning i Orlando, Florida

 • hur att sälja begagnade datorutrustning i Orlando, Florida


 • När du uppgraderar till en ny dator, låt inte din gamla datorutrustning få dammiga i källaren. Att gammal utrustning kan någons förrätt dator, och det kan du tjäna lite pengar. Orlando boende kan sälja begagnade datorutrustning till dator återförsäljare eller invånare samfundet för en bra vinst. Att sälja datorutrustning är inte svårt, men du bör ta säkerhetsåtgärder innan de säljs hårddiskar för att du inte ge bort personliga uppgifter

  Du behöver:.
  Plastpåse
  . Desinfekterande servetter.
  Kamera.


  1.
  Jämförelse butik innan du säljer genom att gå till Orlando Craigslist eller söker på eBay för liknande används datorutrustning (se Resurser). Lärande vad andra ber om samma eller liknande utrustning kan ge dig en riktlinje för vad konsumenterna förväntar sig att betala så att du inte priset på utrustningen för hög eller för låg.
  2.
  Samla allt material som går med det använda datorutrustning, från sladdar och programvara till hårdvara CD-och bruksanvisningar, och lagra dessa objekt i en plastpåse.
  3.
  Rengör datorn genom att torka av den med ett desinfektionsmedel trasa. Detta tar bort damm, smuts från sin exteriör och gör att den ser presentabel på potentiella köpare.
  4.
  Radera din personliga information om du säljer en hårddisk. Om du bara säljer dator delar som tangentbord, bildskärm eller kabel, kan du hoppa över detta steg. Computer Hoppas innehåller instruktioner för PC-användare som behöver radera sin hårddisk. Användare som kör Windows XP, Windows 2000 eller en äldre version av Windows kan ta bort sina hårddiskar med hjälp av kommandon (se Resurser). University of Delaware innehåller anvisningar för Apple-användare att radera sin Mac-hårddiskar (se Resurser).
  5.
  Skapa en annons för Craigslist att lista din dator utrustning till salu i Orlando (se resurser). Lista de artiklar du säljer till deras ålder, modellnummer och ungefärliga skick och omfatta fotografier. Lista pris och försäljningsvillkor.
  6.
  Drop off datorutrustning på Finders Vara, en Orlando-baserad, används datorutrustning butik, för en snabb försäljning. Finders Merchandise köper datorer och datordelar. Om du har en bärbar dator och tillbehör för bärbara datorer, kan du sälja dem till Orlandos Bärbara datorer Plus (se Resurser).
  7.
  Skapa ett eBay-listan för att sälja din begagnade datorutrustning till lokala köpare av upphämtning endast eller utanför Orlando om du inte har något emot sjöfarten. Ladda upp bilder och en beskrivning som den som krävs för Craigslist. Detta kan du också följa försäljningen och kontrollera priset genom att sätta ett lägsta acceptabelt försäljningspris (reservationspris) eller genom att sätta ett minimipris för att garantera en försäljning.

  tips och varningar


 • överföra några uppgifter till den nya datorn innan du raderar din hårddisk.
 • Ta datorn till en professionell för att har hårddisken raderas om du inte vill göra det själv.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man skriver uppsatser manus format

Relaterade artiklar


 • felsökning förstärkare ba4558 Datorhögtalare
 • Vad är en DVD + RW-enhet?
 • användningsområden för disketter
 • hur man uppgraderar en gammal hp pavilion 736-l skrivbord med Intel Celeron 600MHz
 • Brother DCP 7020 felsökning
 • vad är bästa datorn för spel & fotoredigering?
 • hur du beställer Dell bläck dator skrivare
 • hur du kontrollerar att en bärbar dator är trådlöst
 • Hur en tablett skrivblocket arbete?
 • HP Officejet 4100 allt-i-ett felsökning