Dator > Handspring Visor information

 • Handspring Visor information


 • Grundades 1998, tillverkade Handspring ett antal personlig digital assistent enheter med en liknande utseende till Palm Pilots. Från och med den ursprungliga Visor, använt alla modeller en modifierad version av Palm operativsystem, som används uteslutande på Handspring visir. Visiret Deluxe, Prism, Platinum, Edge, Neo, och Pro fyllt i sortimentet tills Palm köpte företaget år 2003, som slutade Visor produktion

  Funktioner

  Även senare modeller av Visor handdatorer som finns extra funktioner, de flesta samma grundläggande element. Alla modeller kom med en dockningsstation till vilken Visor har införts i syfte att överföra filer mellan visir och en stationär dator. Språngbräda slot tillät användare att överföra program från ett datakort till handdatorn. Det Handspring Visor linje använt en penna, för att mata in kommandon i enheten, och en läder slip fall ingick med alla enheter.

  Fördelar

  Visor handdatorer främst avsedda för företag. Modeller finns adressböcker, kalendrar, att göra-listor och förmågan att skriva anteckningar. Visiret agerade även som en avancerad grafik miniräknare, med ett omfattande matematik bibliotek. Spel och företag program kan laddas in i enheten. En världsklocka hjälpt användarna att hålla reda på tiden.

  Storlek

  Alla modeller, utom Visor Pro och den ursprungliga Visor, featured 8 MB minne, tillräckligt för att hålla 400 e-postmeddelanden. Visiret Pro fördubblades minnet enhetens storlek till 16 MB, vilket möjliggör dubbelt så mycket lagringskapacitet, medan den första Visor hade betydligt mindre minne på bara 2MB. Varje successivt handdatorn i Visor linje visas ytterligare program och en snabbare processor hastighet.

  Överväganden

  Den ursprungliga Visor, visir Deluxe, Visor Prism och Visor Neo används AAA-batterier för att driva enheten, medan platina, Edge och Pro utnyttjade ett litiumjon-batteri som kan laddas. Från och med den ursprungliga Visor, det Handspring Visor sortiment tillåtet för allmän synkron bussförbindelse med en stationär eller bärbar dator. Visor skärmar kom bara fyra bitars gråskala som gav 16 olika nyanser av grått, men senare modeller givit en större skärm klarhet.

  Identifiering

  Handspring Visor skisserat en rektangulär form, som innehöll fyra knappar på botten och två bläddringsknapparna för att flytta en markör upp och ner på skärmen. Bakgrunden till Visor skärm var grön. Modeller kom i olika skal, med de vanligaste färgerna är metalliskt silver eller matt svart. Visir vägde i grannskapet 5 till 6 gram med en storlek på fem inches i längd med tre inches i bredd med en tum i höjd.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:steg för steg instruktioner om hur du uppgraderar RAM-minnet i en Acer TravelMate 2420

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar en typ USB-hubb
 • vad är 64-bitars hårdvara?
 • Hur identifiera ett USB stöds ej efter moderkort installerad drivrutin
 • hur man installerar nätaggregatet i ett eMachines t2482
 • hur man starta om A215-s5818 laptop Toshiba Satellite
 • hur man byter CMOS-batteriet på en Satellite Pro 4600
 • typer av RAM-minne för en Dell Dimension 2350
 • hur man uppgraderar en thinkpad 2724 cpu
 • hur man överklockar en anteckningsbok X1300 grafikkort
 • hur man får information om tangentbordet ikoner på en ny hp