Dator > kan du skicka en skannad bild till en fax?

 • kan du skicka en skannad bild till en fax?


 • Det finns ett par sätt att skicka ett skannat dokument till en fax. Faxet är inte död ännu, trots ökningen av e-post och webben. Framför allt kan du använda den för att skicka skanningar av dokument. Och även fax är inte säkrare än e-post, vissa organisationer (vissa banker och kontor lag) föredrar dem och några kommer endast att acceptera en fax och e-post vägra dokument. Du kan skanna ett dokument och skicka den som ett fax direkt från datorn, antingen med hjälp av datorns eget modem eller via en online-Fax.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  att skicka fax direkt från datorn

  Du kan använda denna metod om din dator har ett inbyggt modem. . När du har sparat din skannade bilden, vanligtvis som en PDF-fil, behöver du bara åka till betraktarens "Print"-kommandot. Välj "fax" som skrivare. Du kan behöva konfigurera fax alternativet på datorn innan. I Windows, gå till "Skrivare och fax" i startmenyn. Du måste ansluta datorns modem till en telefonlinje.

  Använd en online-fax-service

  Du kan använda en online fax att skicka fax från överallt där det finns en Internetanslutning. Ett par av dessa tjänster är listad i referenserna i den här artikeln. Följ bara tjänsten instruktioner och välj den skannade filen du har sparat på din hårddisk. Du kan behöva öppna ett konto, eller så kan du bara registrera dig för en gratis testperiod om man bara har att skicka fax mycket sporadiskt. Tjänsten kommer även attribut du ett faxnummer för inkommande fax, som automatiskt vidarebefordras till din e-postadress. Vissa Internetleverantörer inkluderar denna service som en del av deras bredband paket eller som tillval.

  Advokater, banker och institutioner

  Även om det inte tekniskt problem att skicka ett skannat dokument som innehåller en signatur som e-postbilaga, ett fåtal institutioner behöver en underskrift på dokument och kommer endast att acceptera ett fax. Det kan, eftersom de felaktigt tror att e-post är lättare att förfalska, eller helt enkelt att de vill ha en tryckt dokument att hålla på sina filer. Oavsett anledning, kallar de skotten. Så om du vill att dina transaktioner att gå igenom, har du inget annat val än att skicka dem faxet.

  Getting Things Done

  Ett fåtal företag och förvaltningar ta större hänsyn till fax än de gör av e-post eller telefonsamtal , särskilt när det gäller kundernas klagomål. Orsaken är förmodligen historiskt, eftersom det tidigare bara företag hade tillgång till fax. Oavsett anledning, kan du lika gärna utnyttja detta, särskilt eftersom priset på online fax tjänster är mycket rimliga.

  Var du än är

  När du är ansluten till Internet, villkoren är desamma oavsett om du är i Tennessee eller Timbuktu. Var du än är, kan du skicka ditt fax från datorn och mottagaren har ingen möjlighet att veta var du ligger. Du kan utnyttja detta för att lösa dina frågor när du reser. Om du använder en online fax, får något tillbaka fax som skickas till din e-postadress, som du kan plocka upp i farten.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man använder en USB-sladd för att få skärmsläckare

Relaterade artiklar


 • hur man använder en Sony-enhet MicroVault flash
 • hur man använder magtek seriella kortet författare
 • hur du ställer in en Brother MFL-420cn nätverksskrivare via en router
 • felsökning en HP VS17 bildskärm
 • instruktioner för universell bläckpatroner
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • hur man skriver ut noter
 • Hur konvertera en laptop tangentbord till en stationär tangentbord
 • hur man byter en Fujitsu n6410 kort laptop video
 • hur man spelar dator musik på stereon