Dator > användningsområden för en projektorduk

 • användningsområden för en projektorduk


 • Projektordukar citeras ofta av konventionella användning på kontoret och i klassrummet. Vanligtvis åtföljs av OH-projektorer, dessa skärmar kräver ibland dyr hårdvara inklusive glödlampor och bräcklig linser. Det finns nu flera användningsområden för projektorskärmar både inomhus och utomhus. Detta beror delvis på de sänkta kostnaderna för digitala projektorer. Hemma, på fest eller i parken, är projektorn skärmar poppar upp allt oftare som en idealisk multimedia verktyg.

  Fritid

  De mest populära referens för utomhus användning av projektor skärm är retro drive- i biografen. Den typiska drive-in-ställe serverar en parkeringsplats med en eller flera stora och medelstora projektor skärmar som visade filmerna. Även om drive-ins var en gång en gemensam, de har blivit något av en amerikansk kulturell relik. Aftonbladet Amerika rapporterar att det fanns mindre än 500 drive-ins fortfarande är verksamma i USA och med 2005. Idag bakgård och rekreation filmvisningar park har blivit mer populära. Med rätt verktyg och teknik, i liten skala projektorduk kan monteras på en bakgård för intima visningar hemma. Även många offentliga parker funktionen filmvisningar på projektorskärmar stor nog för en publik att samlas kring.

  Home Theater

  Gör-det-själv hem renoverare har upptäckt överkomliga priser med vilken projektor skärmar kan installeras och användas. Vissa föredrar att använda en projektor skärm i stället för en tv eftersom den till skillnad tv som blivit föråldrade med tekniska framsteg, de sannolikt kommer att hålla. Installationen av projektorn skärmar i hemmet diversifierar screening möjligheter. Du har möjlighet att se filmer samt idrottstävlingar och hemvideor.

  Portable

  Projektordukar också skryta portabilitet. Det gör dem idealiska för on-the-go användning. Mobile DJs kan hyra projektor skärmar för användning på fester, banketter, konserter, bröllop och andra festligheter. I dessa inställningar kan du använda en projektor till skärm musikvideor, presentationer bildspel eller en live video feed. Ett annat användningsområde för en bärbar skärm är att montera den fastighetsnära, vilket gör det fungera som en anslagstavla eller annons. Du kan anpassa vissa bärbara projektorn skärmar eftersom de kan målas, skrivas ut och bakgrundsbelyst för användning på natten.

  Klassrum och Boardroom

  Projektordukar allmänt erkännas för användning i skolor och inställningar kontor. Teknik tillåter dessa använder för att variera från den enkla visningen av text och bildspel till digital videoprojektion som möjliggör live videokonferenser.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du installerar en DC jack i en Toshiba Satellite

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en scanner för en HP 4500
 • Felsökning Sound Blaster
 • Hur man köper den bästa online gaming laptop
 • hur man gör en dator renare och snabbare
 • hur man gör ett arbete USB-tangentbord på förstartområde
 • hur avauktorisera gamla datorer
 • Vilka är de stora hårddisk inställningar i CMOS?
 • Felsökning HP Deskjet 895 skrivare problem
 • hur man gör en musik video-DVD
 • hur man fixar USB-kablar