Dator > hur du skriver ut en stor bild

 • hur du skriver ut en stor bild


 • Det finns tillfällen när man måste skriva ut en stor bild för en mängd olika skäl-för företagen, för ett skolprojekt eller bara för ens personliga samling. Skriva ut en stor bild kan vara lite knepigt och kräver några ändringar av en kamerans inställningar innan bilden tas. De resulterande fotografier är oftast redigeras och förbättras med hjälp av foto-redigeringsprogram före utskrift. Tryckeriet kan göras i flera sidor på en vanlig skrivare eller i ett stort ark på en storformatsskrivare.
  1.
  Få en digital kamera med högsta möjliga upplösning (mäts i megapixel eller MP). Kontrollera den digitala kamerans inställningar alternativ för upplösning och ställa den till den högsta nivå för att få så mycket information som möjligt och att möjliggöra eventuella foton utvidgning eller ändrar storlek. Förstora en bild tagen med låg upplösning kommer att göra att Pixelate och bli suddig. Om din kamera har RAW funktionen kanske du vill använda det eftersom det kan få ännu fler detaljer. För dem som verkligen är i landskapsfotografering eller stor skriva ut foton, ett medium-format kamera eller en storformatskamera kommer att producera klarare utskrifter med fler detaljer.
  2.
  Hämta dina bilder från kameran till datorn. Öka bildupplösning. Använd fotoredigering program som CorelDraw eller Adobe Photoshop.  1. Om du använder CorelDraw, importera bilden genom att använda "Importera" kommandot finns under "Arkiv"-menyn och sedan öka upplösningen med hjälp av "Konvertera till bitmap" kommandot under "bitmap"-menyn. Ange 300 dpi i den resulterande dialogrutan och spara sedan fotot med hjälp av "Export"-kommandot finns under "Arkiv"-menyn. "Exportera"-kommandot kommer automatiskt be dig om en filnamn och plats där du vill att bilden bild som skall sparas.  2. För Adobe Photoshop, ladda en bild genom att klicka på "Open" från "Arkiv"-menyn och klicka på bilden. Efter att ladda bilden, välj "Bild" från menyraden och välj "Image Size" från drop-down menyn. Klicka på rutan Upplösning och ändra upplösningen till 300dpi. Använd "Spara som" kommandot under "Arkiv"-menyn och spara filen i önskad fil plats.
  3.
  Spara fotot bilden på din dator om du planerar att skicka det till en online-skrivare via Internet. Om du planerar att gå på en lokal skrivare som skriver ut bilder i större format, sedan lagra bilder i ett flash-enhet eller skiva så att du kan ta den till tryckeriet för utskrift.
  4.
  Om du använder din skrivare, skriva ut fotot i flera sidor. För att göra detta kan du skicka din bild till en webbplats som kommer att dela bilden i "block" eller mindre sidor (stor som en vanlig obligation papper som används av en vanlig skrivare). Webbplatsen kommer tillbaka bilden delas upp i sidor som du kan skriva ut med vanligt papper storlek foto. Du kan sedan skriva ut varje sida och klistra ihop dem på ett sammanhängande sätt för att utgöra hela förstorade bilden. Vissa webbplatser som erbjuder sådana tjänster är blockposters. com och posterazor. com.
  5.
  Om du planerar att skriva ut fotot med hjälp av en online-skrivare, måste du lämna in din foto på nätet. Surfa på Internet för "stora format eller brett format skrivare" och väljer en online skrivare närmast din position. Online storformatsskrivare har webbplatser som tillåter dig att ladda upp bilder som ska skrivas och att betala online. De flesta har bekväma och snabba leveranser alternativ.
  6.
  Om online-alternativ fungerar inte för dig, du kan skriva ut foton på en lokal utskrift butik. Kopiera bildfilen i en flash-enhet eller en skiva och sätta bildfilen till en utskrift butik som kan skriva ut i stort format. Om du inte känner till några butiker i ditt närområde, ett bra ställe att börja skulle vara ett fotografi butik eller en kamera butik.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur får man i HP C7180 tjänsten läge?

Relaterade artiklar


 • typer av tryckerier och användningsområden
 • hur reparera en död SATA-hårddisk
 • hur reparera minne på XP
 • felsökning av CD-ROM i HP bärbara datorer
 • hur man överklockar en Pentium Celeron
 • hur du överför bilder från en dator till en digital fotoram
 • hur du kontrollerar att den trådlösa omkopplaren på datorn är på (hp pavilion 502n)
 • användning av en dataprojektor
 • hur man använder magtek seriella kortet författare
 • hur du formaterar en HP Pavilion m7580n