Dator > fördelar av sol katalog proxytjänst

 • fördelar av sol katalog proxytjänst


 • Du behöver:
  ersätter färgbandet

  Sun Directory Proxy Service är en förkortning för Sun Java System Directory Proxy Service. . En katalog Proxy Service använder en LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) ansökan om att styra åtkomst till ett datornätverk. Fullmakten service tar alla förfrågningar om tillgång på nätverket och kör dem mot katalogen, bekräfta identitet och tilldela privilegier. Sön Directory Proxy Service använder LDAP för att hantera åtkomst till servrar, datorer på nätverket och det trådlösa nätverket.

  Fördelar för användare

  Sun Directory Proxy Service kan användare logga in på en dator i ett nätverk och ges samma rättigheter och privilegier som på sin egen dator.

  Om Solen Directory Proxy Service är spridas till flera företag platser, kommer mobila användare har tillgång till några företagsobligationer plats så länge deras Active Directory-status ger dem behörighet att komma åt nätverket.

  sön Directory Proxy Services har en valfri "Identitet Synkronisering for Windows" som gör att Sun Directory Proxy Service lösenord för att också den stationära datorn lösenord, så att användare en enda lösenord för autentisering på sin dator och sitt nätverk . En Sun Directory Proxy Service kan inrättas för att tillåta användare att ha en enda lösenord för åtkomst till datorer, samt alla program som kräver inloggning på datorn. Användarna måste då ange sitt lösenord en gång vid inloggning istället för att ange flera lösenord för att logga in på nätverket, sin dator, och alla lösenordsskyddade program.

  Fördelar för IT-support

  Åtkomstkontroll gränser kan knytas till användare baserat på deras katalog profiler. Till exempel, kan få tillgång till finansiella filer beviljas automatiskt till användarna på ekonomiavdelningen. Användare med en ledande roll över en annan användare inom Active Directory kan automatiskt ställa in att se och godkänna den tidpunkt då kortet för sina underordnade. Rollbaserad åtkomstkontroll kan sättas in och underhållas snabbt.

  Sön Directory Proxy tjänster som använder LDAP minska förekomsten av bortglömda lösenord eftersom användaren kan ha samma lösenord för allt. Detta minskar kostnader för teknisk support och minimerar förseningar i att få tillgång återställs till nätverket.

  IT-stöd är förenklat när en Sun Directory Proxy Service är uppbundna till en Active Directory. Om en användares ID måste ändras, måste det bytas endast på en plats.

  Fördelar för IT-säkerhet

  Underhåll av IT-säkerhet är strömlinjeformad med Sun Directory Proxy Service. När en användare tas bort från Active Directory, den proxy tillgång också är avstängd. Om en användare görs inaktiv i Sun Active Directory, t. ex. när en tjänstledig eller permission, proxy tjänster även oskadliggöra. Detta förhindrar att kontot inte får användas av andra under användarens frånvaro.

  Sön Directory Proxy Service tillåter samma lösenord politiken ska verkställas på alla användare, alla datorer och alla lösenord-baserade program på en gång. Detta förenklar IT-system säkerhet genom att bara en enda ansökan förändring ska hanteras och granskas.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:transformator vs strömförsörjning

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en b120 Inspiron skärm laptop bildskärm
 • hur du installerar ett ljudkort på en Toshiba laptop med Windows XP
 • hur man byter hårddisk i en IBM 6350 35u
 • CANON IP4200 skrivare felsökning
 • hur man återställer trumman på en OKI Printing Solutions laserskrivare
 • Felsökning av en HP Photosmart A520 minneskort
 • typer av tryckpapper
 • fördelar med att köpa ett välkänt dator varumärke
 • hur man tömmer magasinet bläck overflow på en Canon MP510
 • hur man byter en lcd inverter på en Presario 2100