Dator > felsökning en hp pavilion 753n stationär PC

 • felsökning en hp pavilion 753n stationär PC


 • Du kan uppleva problem när du arbetar med alla datorer, inklusive en HP Pavilion 753N. Hellre än att ta datorn direkt till en verkstad, felsöka problem för enkla lösningar. Genom att lösa problem med din Pavilion dig själv, kommer du att spara både pengar och tid med att datorn ska repareras av proffs. HP rekommenderar steg för att lösa olika problem med din Pavilion, inklusive eventuella USB-enheter plötsligt slutar att fungera eller om du får ett meddelande som \ system32 \ Hal. dll saknas eller är skadad

  Du behöver:. .
  stjärnskruvmejsel
  Platt verktyg.

  USB-enheter upphör att fungera


  1.
  Välj "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Högerklicka på "Den här datorn"-ikonen, klicka sedan på "Egenskaper" och sedan "Maskinvara".
  2.
  Klicka på "Enhetshanteraren" och dubbelklicka på "Universal Serial Bus Controller" ikonen. Högerklicka på "USB Root Hub"-ikonen och välj "Egenskaper" från menyn som visas.
  3.
  Välj "Power Management" i "Egenskaper"-fönstret. Klicka på rutan bredvid "Tillåt att datorn stänger av den här enheten för att spara ström" så det har inte en bock och klicka på "OK".
  4.
  Högerklicka på någon annan "USB Root Hub" ikoner och följ samma steg som med först att underkänna datorn att stänga av strömmen. Klicka på "OK" för att stänga fönstret och spara inställningarna.
  5.
  Anslut en annan USB-enhet i samma USB-port för att se om porten fungerar. Om den andra USB-enheten inte slås på, tar din dator till en verkstad för service.

  Saknas eller är skadad fil \ system32 \ hal. dll


  1.
  Stäng av datorn genom att hålla strömbrytaren intryckt i flera sekunder. Slå på datorn igen och tryck på "F8" tangenten när datorn startar för att starta upp.
  2.
  Välj "Return to OS val" med piltangenterna och tryck sedan på "Enter. " Markera "Microsoft Windows XP Recovery Console" och tryck på "Enter. "
  3.
  Välj antal som motsvarar din version av Windows XP, skriv sedan in Windows-lösenordet. Om du inte har ett lösenord som du bara trycka på "Enter".
  4.
  Typ "diskpart" och tryck på "Enter. " Gör del av ett brev nästa till datorns viktigaste enhet och tryck på "Esc"-tangenten. Ange huvudenheten brev, tryck sedan "Enter. " Typ "attrib-h-s-r boot. ini" och tryck på "Enter. "Skriv" ren boot. ini boot. in2 "och tryck på" Enter ". Skriv" ren boot. BAK boot. ini "och tryck på" Enter. "Typ" attrib + h + s + r boot. ini "och tryck på" Enter ".
  5.
  Skriv" exit "och tryck på" Enter. "Vänta medan datorn startar och operativsystemet startar.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:instruktioner för universell bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • hur du tar bort en processor från en Dell 8300
 • hur man gör eller dekorera kakel glasunderlägg
 • hur man avgör om bärbara RAM är hög eller låg densitet
 • hur man byter strömkälla i en stationär PC
 • hur man byter en Pentium 4 CPU-chip dimension 4300
 • diy övervaka väggfäste
 • studioinspelning med ljudkort
 • hur till återvinna NTFS-partition tabeller
 • hur du tar bort kortet för HP Compaq n6000 hårddisk