Dator > alternativ till trackball explorer

 • alternativ till trackball explorer


 • Trackball möss är några av de mest ergonomiska gjort datorer, och därför är de ett attraktivt alternativ till traditionella möss. Microsoft Trackball Explorer är en sådan populär mus, men det är långt ifrån den enda. Microsoft har en annan populär trackball som är lika bra som Explorer. Logitech, Kensington och Adesso finns andra företag som också har en mängd olika trackballs tillgängliga, som bidrar gör det lätt att hitta ett alternativ till Explorer

  Microsoft Trackball Optical

  Microsoft Trackball Optical mus har många av de funktioner som Explorer, men i en annan design. Den Trackball Optical använder Microsofts IntelliEye Technology, precis som Explorer, vilket ger optisk precision kontroll ville i en kvalitet mus. Gillar också Explorer, har den optiska fem knappar att använda, två som är programmerbara enligt användarens tycke. Den största skillnaden mellan de två är den optiska har en Tumstyrd styrkula, medan Explorer förlitar sig på pekfingret för att fungera.

  Logitech Cordless Optical Trackman

  Logitech Cordless Optical Trackman är kanske det bästa alternativet till Explorer på denna lista. De är likartad, med den stora toppmonterade styrkula drivs av pekfingret. Men slår Optical Trackman Explorer fem-knappen design, genom att erbjuda åtta knappar. Plus, enligt olika sökningar på internet, är den optiska Trackman prissatta generellt lägre än Explorer. Ge här en en bra lång titt som kanske en permanent ersättare till Explorer.

  Logitech Trackman Wheel

  Logitech Trackman Wheel är en av de långvariga Logitech trackballs, och liknar i design till Microsoft Optical, men med bara tre knappar, inklusive rullhjulet. Det är Tumstyrd (för höger hand) och ergonomiskt utformade för komfort, och finns även i en trådlös alternativ. Om du letar efter en enkel och tillförlitlig trackball, detta är en en lätt rekommendation.

  Kensington Orbit Optical Trackball

  Kensington Orbit Optical Trackball är en av dem som är utformad för att användas antingen till vänster eller högra hand. Det har mer av en platt utseende än alla andra här, men är lika lätt på händerna, och endast två knappar för enkelt. Dess precision optisk teknik och jämförbar prissättning bidra till att göra det värt att överväga som en kvalitet alternativ till Explorer.

  Adesso Desktop Optical Mouse med scrollhjul

  Adesso Desktop Optical Mouse med rullningshjul (iMouse T1) är den mest eleganta design här, vilket gör det ganska elegant och unik jämfört med andra här. Den är också utformad för båda händerna användning, med rullhjulet sitter på vänster sida, som kan användas av tummen eller lillfingret. Den har bara två knappar att använda, vilket gör det billigare än Explorer, men det är värt ett försök ändå.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:om holografisk minne

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar en comdata enhet
 • Alternativ för säkerhetskopiering på bärbara hårddiskar
 • hur man når en extern hårddisk utan operativsystem
 • Hur man redigerar en DVD-R
 • hur man öppnar en Dell adapter laptop V85
 • hur man fixar Papperet böjs på en Brother HL laserskrivare
 • hur man skriver ut noter
 • felsökning en hp pavilion 753n stationär PC
 • hur man byter ett tangentbord på en Dell Inspiron 2650
 • hur du installerar en 2,5 "hårddisk