Dator > typer av tryckpapper

 • typer av tryckpapper


 • skicka rätt budskap genom att välja den bästa typen av tryckpapper för ditt projekt. . Förstå utskrift villkor när du surfar alternativ för din inbjudan familj händelsen för bröllop, broschyrer företag, flygblad reklam eller välgörenhet pengainsamling rapporter. Typer av tryckpapper varierar från budget papper till miljövänliga val och definieras av kvaliteter, finish, storlekar och vikter, som mäts i lbs. per 500 ark.

  obestruket tryckpapper

  Välj obestruket tryckpapper för projekt som visitkort, boksidor, bokmärken och poster brevpapper som brevpapper och kuvert. Obestruket papper passar också tryckning av långa texter och göra dem lättare att läsa, eftersom det speglar en mindre mängd ljus. Om du skriver upp material på en budget, sträcker den lägre kostnaden för obestruket papper dollarn ytterligare. För interna verksamhetsberättelser, med obestruket papper visar att du är medveten om en begränsad budget och är aktiva på att spara pengar. Det absorberar mer bläck än bestruket papper, vilket resulterar i en mindre skarp resultat på dokument med ett stort antal bilder.

  Matt tryckpapper

  Pick matt tryckpapper för dagliga saker såsom böcker, vykort, flygblad, gratulationskort, rapporter, broschyrer, kataloger och magasin skär och dokument som innehåller flera bilder, som fotografier. Färgåtergivning på matt papper kan förlora lite intensitet, utgivna något tonats ner, men denna yta lider mindre än glättat papper från märken kvar av fingeravtryck. Matte tryckpapper har en diskret glans, men inte tillräckligt för att orsaka bländning från reflekterat ljus. Till skillnad från obestruket papper, är texten mycket skarpa, men ändå lätt att läsa, eftersom den inte har de reflekterande ytan på en blank yta papper.

  Gloss tryckpapper

  Blank tryckpapper passa särskilda projekt och sådana saker som tidningar, flygblad, fotografier, affischer och broschyrer. En blank finish visar upp material med en mycket visuellt innehåll, eller många högupplösta bilder, såsom modemagasin, och utmärker sig för utskrift där verklighetstrogen färgåtergivning är viktigt. Kontrast är bra, men ytan är väldigt blank och reflekterande, vilket kräver mindre områden av text eller val av större bokstäver typer (sk typsnitt). Nackdelar med glansiga tryckpapper omfatta fläckar kvar från fingeravtryck.

  UV och vattenlösningar Coated tryckpapper specialbeläggningar läggs till tryckpapper för ett extra belopp på skydd för omslag eller att lägga till extra glans. De två vanligaste typerna av specialkemikalier beläggning är UV-och vattenlösning. UV beläggning appliceras på objekt som tidskriftsomslag att öka kontrasten och fördjupa färger. Vattenfasen versionen är vattenbaserad och ger mindre glans än UV, men ses som en mer miljövänlig alternativ.

  Green utskriftspapper

  Green tryckpapper är lämplig för en rad olika projekt från inbjudningar till broschyrer . De val som finns är återvunnet papper, FSC (Forest Stewardship certifierade) papper och bearbetade utan klorblekning. Företag, välgörenhetsorganisationer och privatpersoner som vill marknadsföra sina ekologiska medvetenheten välja detta alternativ för att kommunicera sina gröna aktiviteter för allmänheten.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man byter minne uttag på en Compaq

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en enkortsdator till ett ATX
 • hur man installerar en Epson Stylus cx6400 skrivaren utan disken
 • ominstallation av en PC ljudkort
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • canon 9100 skrivare felsökning
 • hur isär bror mfc240c
 • Skillnaderna mellan SDRAM och DDR
 • hur du installerar ett PCI trådlöst LAN-kort för en Dell OptiPlex gx270
 • felsökning en HP VS17 bildskärm
 • Skillnaden mellan AMD och Pentium