Dator > hur man öppnar en överhettning Toshiba laptop Tecra 750cdm fall

 • hur man öppnar en överhettning Toshiba laptop Tecra 750cdm fall


 • Laptop överhettning vanligtvis händer när din CPU-chip blir för varm. Om din CPU kylfläkt är full av skräp eller inte fungerar, kommer det att orsaka din bärbara dator processor överhettas. I fråga om Toshiba Tecra 750 laptop, måste du demontera hela datorn för att få tillgång till CPU-chip så att du kan felsöka den korrekt. Detta kan vara en mycket tidskrävande uppgift, men det är inte så svårt som det först verkar

  Du behöver:. . .
  Stjärnskruvmejsel


  1
  Stäng av din bärbara dator, koppla bort nätadaptern och stäng LCD-skärmen. Vänd på laptop över med fronten på den bärbara datorn mot dig. Tryck på de två knapparna låser batteriet i botten höljet. Lyft batteriet ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  2.
  Hitta CD-ROM-enheten på sidan av laptopen nära toppen. Dra låsfliken ut från framsidan av CD-ROM-enheten och skjut sedan enheten ur facket och lägg den åt sidan.
  3.
  Leta reda på hårddisken facket nedtill vänstra hörnet av den bärbara datorn höljet. Skjut hårddisken täcka till höger, sedan trycka tillbaka på hårddisken tills den lossnar från anslutningarna i frekvensomriktaren facket. Ta tag i framkant på hårddisken och sedan lyfta ut det ur sitt fack.
  4.
  Bort de två skruvarna från undersidan av hårddisken facket. Undersidan av hårddisken facket är luckan till minnesplatsen. Ta bort den nedre panelen och ställ den åt sidan.
  5.
  Ta bort RAM-moduler genom att sprida låsflikarna på vardera sidan av modulerna och sedan lyfta dem ur den bärbara datorn. Placera den bärbara datorn på kant vertikalt och sedan ta bort de fyra skruvarna från den bakre kanten på den bärbara datorn i närheten av LCD-gångjärnen. Bort alla skruvar från botten hölje av den bärbara datorn.
  6.
  Vänd den bärbara datorn över, sedan öppnar LCD-skärmen så långt det går. Ta tag i kanterna på handledsstödet och skjut den framåt tills den är helt frikopplad från det övre höljet på den bärbara datorn. Lyft handledsstödet bort av bärbara bas och ställ den åt sidan.
  7.
  Leta modemet på nedre högra sidan av den bärbara datorns övre hölje. Ta bort de fyra fästskruvarna från modemet. Lyft modemet ur den bärbara datorn, koppla bort modemet är bandet kontakten från moderkortet och sedan ta bort modemet från den bärbara datorn helt.
  8.
  Leta reda på tangentbordets bandkabel sträcker sig från framsidan av tangentbordet. Följ kabeln till där den ansluter till den bärbara datorns moderkort, kopplar sedan bort den. Fatta tangentbordet från underkanten, lyft upp på tangentbordet och ta bort den från den bärbara datorn.
  9.
  Koppla bort LCD videokabel, växelriktare ombord kabel, kablar högtalare och mikrofon kabel från utsatta delen av moderkortet.
  10.
  Ta tag i baksidan av LCD-panel med ena handen och med den andra handen, ta tag i sidan av lamphuset församling. LCD-panelen och den övre höljet församling är ett stycke. Lyft dem på den bärbara datorn bas och ställ dem åt sidan.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man gör en BNC nätverkskabel

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera till usb
 • hur man använder ett trådlöst internet webbkamera
 • anvisningar om hur du torka en hårddisk ren och installera ett operativsystem
 • hur du ändrar pennspetsen på en Wacom penna
 • Felsökning av en hp pavilion dv2500 bärbar mikrofon fungerar inte i chatten
 • hur man formatera en dator hårddisk med Vista operativsystem
 • nackdelar med att använda videokonferenser i en verksamhet
 • Hur man använder en Compaq Presario V2000 startdiskett
 • enheter för att göra DSL Internet gå fortare
 • hur reparera en död SATA-hårddisk