Dator > hur man kan spara bilder till en Dell Axim X51 PDA

 • hur man kan spara bilder till en Dell Axim X51 PDA


 • Det är lätt att överföra bilder till din Dell Axim X51 PDA, oavsett om du använder en Windows-baserad eller en Macintosh-dator. Denna lilla kraftpaketet Personal Digital Assistant (PDA) ger dig tre metoder för överföring av bilder. Du kan använda en handdator vagga, en Bluetooth-anslutning eller ett Secure Digital (SD) kortet på båda plattformarna

  Du behöver:.
  PDA Cradle X51 eller
  . Bluetooth-utrustad dator eller.
  Secure Digital (SD) kort och läsare.

  Överföra foton med en PDA Cradle


  1.
  Placera din bild fil i en mapp eller på din Window-baserade datorns skrivbord där det blir lätt att hitta för överföring till Dell Axim X51.
  2.

  Anslut en handdator vaggan till datorn med medföljande USB-sladden och sätt in X51 i vaggan. Denna åtgärd kommer att lansera "Microsoft ActiveSync. " Vänta på ActiveSync för att signalera att handdatorn är ansluten till datorn.
  3.
  Klicka på "Utforska" längst upp, höger sida av ActiveSync-fönstret. Detta öppnar ett fönster som heter "Mobile Device. " Dra den bild du vill spara till handdatorn in i sub-mapp som heter "Mina bilder" i Mobile Device fönstret. Bilden kommer omedelbart att överföras till Dell Axim X51.
  4.
  På PDA-skärmen, välj "Starta", "File Explorer", "Mina dokument, "och sedan" Mina bilder. "Med pennan trycker du på namnet på den bild du vill öppna.

  Använda Bluetooth för att överföra bilder


  1.
  Se Bluetooth körs på både din PDA och en Macintosh eller Windows-baserad dator.
  2.
  På Macintosh öppna "iSync" och följ "Bluetooth Inställningsassistent" riktningar för att ansluta din PDA. I "Typ av enhet" i dialogrutan, välj "Alla enheter". Inställningsassistenten kommer att utfärda ett lösenord, din Dell Axim skärm dialogruta frågar om du vill godkänna lösenord. Klicka på "Fortsätt" på Dell Axim skärmen efter att lösenordet. Du får ett meddelande om att datorn och PDA har kopplats ihop och en seriell port har skapats.
  3.
  Klicka på ikonen "Bluetooth" på Macintosh menyraden i det övre , högra hörnet av skärmen. Under "Devices" menyn i rullmenyn väljer namnet på den enhet du har tilldelat till din PDA. Välj "Skicka fil. " A "Välj fil att ladda" dialogrutan öppnas. Välj bild att skicka till Dell Axim X51 och klicka på "Skicka. "På din handdator skärmen kommer du att se meddelandet" Vill du acceptera "Tryck på" Ja "med penna;? Din bild kommer att överföras till Dell Axim X51 <. br>
  4.
  Dubbelklicka på "Bluetooth-enheter"-ikonen i "Kontrollpanelen" på en Windows-baserad dator. Följ "Bluetooth Device Wizard" instruktioner för att lägga till din Dell Axim X51 på enheten notering.
  5.
  Överför ett foto från en Windows-baserad dator genom att vänsterklicka på " Bluetooth "-ikonen i det nedre, högra hörnet aktivitetsfältet. Välj "Skicka en fil. " Detta kommer att öppna "Bluetooth guiden Överför filer. " Bläddra till bildfilen skicka till PDA. Klicka på "Nästa" och bildfilen kommer att överföras till Dell Axim. Du blir tillfrågad om PDA skärmen om du vill acceptera filen.

  Använda ett Secure Digital (SD) kort för att överföra bilder


  1.
  Avlägsna SD-kort från toppen av PDA genom att trycka på lite, sedan släpper. Sätt i kortet i en kortläsare kopplad till din Windows-baserade eller Macintosh-dator.
  2.
  Öppna ett nytt fönster på en Windows-baserad dator för SD-kortet genom att dubbelklicka på kortet ikon. Om du inte har namngett kortet, kan detta anges som "Flyttbar disk (X:)". Leta reda på ikonen i "Min Dator" mappen, som du kan öppna genom "Start"-menyn eller via "Windows Explorer". Dra din bild i SD-fönstret. Bilden kommer att överföras till SD-kortet.
  3.
  Öppna ett fönster för Secure Digital-kort på en Macintosh genom att dubbelklicka på "SD-kort" på skrivbordet. Eller välj kortets namn i vänster menyn i "enheter" i ett "Finder"-fönster. Dra din bild i SD-fönstret. Bilden kommer att överföras till SD-kortet.
  4.
  För både Macintosh och Windows-baserade datorer, mata ut SD-kortet innan du tar bort den från kortläsaren. Ta ut kortet ur kortläsaren och installera den i PDA genom att trycka in kortet helt i kortplatsen, sedan släppa trycket så det sitter på plats. Öppna "Utforskaren" på Dell Axim X51 och välj "My Device" och namnet på Secure Digital kort. Klicka på namnet på din bild att öppna den.

  Tips och varningar


 • Radera bilder från "Mina bilder" mapp på en Windows-baserad dator medan PDA fästs vid sin vagga och synkroniserade kommer omedelbart att radera bilderna från Dell Axim X51.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Hur man använder en Sony RM-kW100 trådlösa tangentbord på en IBM PC

Relaterade artiklar


 • Creative WebCam videoeffekter
 • diy övervaka väggfäste
 • vad som orsakar svart toner Dust All Over en tryckt papper?
 • vad är PC2700 RAM?
 • typer av CPU kylning
 • Felsökning Epson C80 skrivare
 • hur man installerar en ljud-mikrofon och hörlurar
 • hur man återställer trumman på en OKI Printing Solutions laserskrivare
 • hur man bygger en Linux-dator
 • hur du lägger till PC minnen till HP-datorer