Dator > hur man byter en Dell Precision 650 strömförsörjning med normalstörda

 • hur man byter en Dell Precision 650 strömförsörjning med normalstörda


 • Dell Precision 650 Desktop har ett 460-watts nätaggregat förinstallerade på fabriken för att skicka rätt watt-tal till var och en av komponenterna inuti datorn fall. Strömförsörjningen kan plötsligt sluta fungera om datorn går genom en strömstöt. Med en död nätaggregat, kommer ingen av de andra komponenterna fungerar, och Precision 650 inte kommer att sätta på alls. Lyckligtvis tredje part nätaggregat är tillgängliga för att ersätta en felaktig enhet

  Du behöver:.
  Phillips screwdriver460 watt nätaggregat.


  1.
  Stäng av Dell Precision 650 dator. Nå bakom 650: s fall och dra ur strömkabeln. Ta bort varje av de återstående kablarna för andra enheter, t. ex. bildskärm, mus, tangentbord och nätverkskabeln.
  2.
  Placera Precision 650 på sin sida på en plan yta, med den vänstra luckan mot dig. Sök efter det runda spärren på baksidan slutet av luckan.
  3.
  Lyft spärren och dra luckan upp i 90-graders position. Tryck fingrarna mot omålad metall flikarna på baksidan av 650: s fall att fullgöra de statisk elektricitet i kroppen.
  4.
  Leta upp serie rektangel-formade expansionskort till det lägre vänstra hörnet av de 650 fall. Lyft plast spaken placerad över den första expansionskort. Ta tag i övre kanten av kortet och dra bort den från kortplatsen.
  5.
  Ställ kort utanför 650 fall. Upprepa proceduren med ytterligare expansionskort installerade i din Precision 650, om det finns några.
  6.
  Leta plast expansionskort fläkt som är placerad ovanför den tomma portar expansionskort. Koppla bort kabeln från baksidan av fläkten och tryck ut flikarna på vardera sidan om fläkten. Skjut fläkten åt höger och dra ut fläkten ur Precision 650.
  7.
  Lokalisera den rektangulära metall nätaggregatet i det övre vänstra hörnet av målet. Koppla en bunt med kablar från kanten av strömmen till den optiska enheten, hårddisken och moderkortet.
  8.
  Skjut in cirkelformad avtryckaren på sidan av nätaggregatet och skjut nätdel ut datorns hölje. Dra nätaggregatet kabelbunt genom hålet i den bakre änden av den 650: s fall.
  9.
  Skjut in det nya nätaggregatet i ursprungligt läge i den gamla enheten. Trä bunt kablar som är anslutna till det nya nätaggregatet genom hålet i baksidan av 650 fall. Anslut varje kabel i motsvarande portar på den optiska enheten, hårddisken och moderkortet.
  10.
  Återmontera expansionskort och expansionskort fläkt. Skjut panelen sida tillgång tills den låses på plats och anslut alla kablar på baksidan slutet av 650 fall.

  Tips och varningar


 • tredje part nätaggregat är tillgängliga på nätet dator återförsäljare, eller ett nytt nätaggregat är istället tillgängliga direkt via Dells support hemsida.
 • Installera ett nätaggregat med högre wattal kan resultera i kortsiktiga vinster hastighet, men det kommer sannolikt också orsaka dina olika datorkomponenter till fel eller bränna ut snabbare.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Felsökning och ersätta BIOS i en bärbar dator som inte startar

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en scanner för en HP 4500
 • hur du installerar ett ljudkort på en Toshiba laptop med Windows XP
 • hur man skriver ut på genomskinlig plast
 • hur du tar bort en Dell Inspiron 8000 tangentbord
 • hur man bestämmer en HP-skrivare kod administratör
 • rensar ett pappersstopp i en pl4940c skrivare
 • om Pentium mikroprocessorer
 • hur du ansluter kabel-TV till en Westinghouse övervaka
 • Vilka är tillbehör till en handdator?
 • hur man köper ett nätaggregat som en stationär dator