Dator > hur man arbetar en Lexmark X1270 allt-i-ett-skrivare

 • hur man arbetar en Lexmark X1270 allt-i-ett-skrivare


 • Lexmark X1270 Allt-i-ett-skrivare ger dig bekvämligheten av att kunna skriva ut, skanna och göra kopior i en enhet. Hantera alla av skrivarens funktioner genom Lexmark Allt-i-ett Center, som du har möjlighet att installera när du installerar skrivaren på din dator. Om du inte har Allt-i-ett-programmet på din dator, installera den med hjälp av skrivarens installationsskivan. Alternativt, gå till Lexmarks hemsida för att ladda ner alla X1270 programvara gratis.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Skriva


  1
  Placera papper i inmatningsfacket. . . Kläm ihop pappersledarna och skjut dem så att de är emot tidningens marginaler.
  2.
  Klicka på "Arkiv" i det övre vänstra hörnet av det program du vill skriva ut från datorn. Välj "Print" och sedan "Egenskaper" eller "Inställningar", att göra justeringar skrivarinställningarna.
  3.
  Klicka på fliken som heter "Kvalitet" och klicka på knappen bredvid utskriftskvalitet du önskar. Välj "Pappersinställningar" fliken och klicka på knappen bredvid den typ av papper du vill skriva ut på. I listan med pappersstorlekar som genererar till höger, välj den storlek du vill skriva ut på. Klicka på "Skriv ut Layout"-fliken för att välja layout för dina utskrifter, om du vill skriva ut en banderoll, häfte, normal dokument eller en annan layout. Längst ner i denna flik, klicka på "Dubbelsidig" skriva ut på båda sidor av papperet. När du har gjort dina val, klicka på "OK" och sedan "Skriv ut" för att börja skriva.

  Scanning


  1.
  Lyft den övre luckan för att avslöja skanning glas. Placera det dokument du vill skanna med framsidan nedåt på glaset och se till att placera det övre vänstra hörnet i det nedre högra hörnet av glaset.
  2.
  Stäng skrivarens övre luckan. Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och välj "Lexmark Allt-i-ett-center. "
  3.
  Välj "Förhandsgranska nu rdquo : fliken för att inspektera skanna innan du sparar den. Klicka på "Se fler skanningsinställningar" att göra några ändringar i inställningarna du önskar. Du kan välja att beskära bilden för att utesluta vissa delar av det skannade dokumentet, öka eller minska kontrasten av skanningen att förbättra skanningskvaliteten, ändra skanningsupplösningen under "Hur ska skanningen användas?", Bland andra alternativ.

  4.
  Klicka på "Sänd skannad bild till" drop-down menyn för att välja vilket program att öppna filen med. Klicka på "Skanna nu" knappen för att slutföra skanningen.

  Kopiering


  1.
  Lyft den övre luckan för att avslöja skanning glas. Placera dokumentet du vill kopiera med framsidan nedåt på glaset och se till att placera det övre vänstra hörnet i det nedre högra hörnet av glaset.
  2.
  Stäng skrivarens övre luckan. Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och välj "Lexmark Allt-i-ett-center. "
  3.
  Klicka på "Se fler kopieringsinställningar" till göra justeringar för att genomsökningen innan du gör kopior. Klicka på pilarna under "Antal" för att välja antal kopior du vill göra.
  4.
  Klicka på "Kopiera nu" knappen för att börja skriva ut kopior.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man använder webbkameran på en HP laptop dv2915nr

Relaterade artiklar


 • hur du skannar bilder på en HP G4050 scanner
 • Hur du kopierar mitt operativsystem till en ny hårddisk
 • hur du ställer in en dell stationär interna trådlösa PCI-kort
 • HP-skrivare psc 1210v felsökning
 • huvudkomponenter av hårdvara
 • Hur man använder en Wii Remote på en PC
 • hur man bygger ett Cantenna för ett trådlöst laptop
 • hur man fyller en Canon MX850 bläckpatron utan återställning
 • hur man byter hdd på atoshiba
 • hur man byter en HP Pavilion port a1102n usb