Dator > hur handeln med begagnade IBM laptop för nya

 • hur handeln med begagnade IBM laptop för nya


 • IBM bärbara datorer är bekvämt men med ständigt föränderlig teknik, regelbundna uppgraderingar är oundvikliga. Det skulle vara trevligt om laptop tillverkar hade ett handels-in system, men de gör det inte. Deras främsta fokus ligger på tillverkning den senaste och bästa, med de nyaste systemen blir gamla efter sex månader. Det finns fortfarande sätt, men att få kontanter för en begagnad bärbar dator och handeln på den "gamla" för "nya".

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel


  1.
  Använd MyBoneYard återvinna programmet för att skicka din bärbara dator i en utvärdering. Klicka på laptop ikon på hemsidan och börja fylla i detaljerad form. Ange typ och hastighet processorn, varumärke och annan information, t. ex. fysiska tillstånd. Andra frågor, som "Har du sladden?" används för att hjälpa MyBoneYard bestämma dess värde. Ytterligare frågor kommer också att hjälpa dem att avgöra om den måste repareras eller reservdelar. Klicka på "Hur vet jag?" länkar bredvid varje fråga om du är osäker på detaljerna såsom processorhastighet.
  2.
  Gå till Walmart Elektronik handeln i området. Det finns ett sökfält där du kan skriva in namnet på ditt objekt. Det finns mer än 20 listade kategorier, och fler läggs till regelbundet. Den bärbara datorn avsnittet är uppdelat av tillverkaren, med populära namn som Apple, Dell, Compaq och Toshiba. Surfa på listan ytterligare kommer att visa specifika modeller med "får ett erbjudande"-länken under varje. Hitta din specifika IBM modell på listan och ange om den behörighet, oavsett om du har ett system återställa disken och beskriva dess övergripande villkor. Sätt en bock i "I Have" för att bekräfta att du har tillbehör som nätadaptern och en fungerande batteri. Klicka på "Beräkna" och du kommer få ett erbjudande. Om du accepterar kommer frakt och förpackning att skickas till dig kostnadsfritt.
  3.
  Använd Bästa köp: s handels-In att handla i din bärbara dator på nätet eller i butik. Ta med din försiktigt begagnad laptop till Best Buy med kvittot. Du måste vara den första köparen att vara berättigade till den i butik handeln programmet. Bild-ID som krävs och med juli 2010, bara iPods, bärbara datorer och mobiltelefoner accepteras. Alternativt kan du använda online-handel-in system, som accepterar mer än 20 olika typer av elektronik. Online metod accepterar inbyte som inte köptes på bästa köp. Använd online-estimatorn att få ett erbjudande, och välja antingen en check eller presentkort. Du blir ombedd att skriva ut en förbetald etikett mail i ditt objekt. Vänta sig att få presentkort eller checkar in cirka 14 dagar.

  Tips och varningar


 • handel med andra begagnade artiklar, förutom de gamla laptop, tills du har tillräckligt för att köpa de nya laptop som du väljer.
 • fartyget inte dyr elektronik via e-post utan att köpa försäkring eller åtminstone en verifierbar signatur för mottagandet.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Vad behöver jag för trådlös utskrift?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en di5630-5 modemdrivrutin
 • Intel vs AMD Athlon
 • hur man väggmontering en bärbar dator
 • hur man fixar videon kontakten i en bärbar dator
 • hur man ansluter en Toshiba laptop till en Panasonic plasma-TV
 • hur du återvinner datorer för kontanter
 • hur man fixar eller reparera hp tonerkassetter
 • installera två SATA-hårddiskar med hjälp av en SATA-port
 • hur man installerar en begagnad hårddisk
 • vad är 64-bitars hårdvara?