Dator > hur du ansluter kabel-TV till en dator med USB

 • hur du ansluter kabel-TV till en dator med USB


 • Vid ett tillfälle var din TV den enda fönster för kabel innehåll, men i dag är det lätt att titta på kabel-TV på din dator. Med alla de val där ute för att ansluta kabel-TV till din dator, en av de mest populära är USB-ansluten mottagare. Skälen är enkla. USB-mottagare är bärbara. De är mindre än sina motsvarigheter PCI. Med snabb plug-and-play-funktioner i USB-mottagare, de flesta användare hitta dem enkelt att hantera

  Du behöver:. .
  Dator med USB
  Kompatibla USB TV-tuner.
  Kabel tjänsten.

  Installation


  1.
  Installera programvara som följer med USB-tuner. Detta görs vanligen genom att placera den medföljande CD-skivan i datorn och efter en steg-för-steg process som på skärmen. Om det inte finns någon programvara med tunern, kolla på tillverkarens webbplats för varje anläggning tips eller uppdateringar av drivrutiner.
  2.
  Anslut en koaxialkabel till ett kabel-uttag i ditt hem. Kabeln bör vara tillräckligt lång för att säkert nå den dator du vill ansluta. Se till att inte köra någon kabel under mattor eller matta. Undvik att placera kabel i hög trafik gångvägar.
  3.
  Anslut USB-tuner till din koaxialkabel. De flesta mottagare har samma typ av koaxial anslutning du hittar på en TV. Muttern av koaxialkabeln till den bult på din tuner. Du behöver inte skärpa detta sammanhang ett verktyg. . Handkraft bör vara tillräckligt
  4
  Sätt i USB-anslutningen slutet av tuner i USB-kontakten på din dator. Var försiktig när du sätter USB-anslutningar. När in korrekt, bör anslutningen slutet av tuner glida lätt i USB-kontakten. Om det inte, prova att anslutningen upp och ner innan du sätter på.
  5.
  Vänta en dialogruta att visas från datorn anger att USB-tuner upptäcktes. Plug-and-play USB-mottagare är ofta upptäcks automatiskt när de sätts. Kontrollera datorns dokumentation för förtydligande.

  Användning av tunern


  1.
  Välj en videospelare för att använda på din dator. Vissa USB-mottagare har en förinstallerad videospelare. Om inte, kan du använda Windows Media Center för PC eller EyeTV för Mac.
  2.
  Sök för att upptäcka en tv-tuner med videospelaren du valde. Många video spelare har en första start alternativet för att upptäcka eventuella mottagare som ansluts via USB. Följ anvisningarna som videospelaren programvara visas på skärmen. Vissa datorer kommer automatiskt att ta detta steg.
  3.
  Scan kabeln signalen för kanaler. Denna typ av scan finns vanligtvis i inställningarna för din videospelare. Beroende på din videospelare måste du klicka på en flik eller knapp som indikerar scanning efter kanaler. När din spelare har upptäckt tunersignal och scannas för kanaler, du är fri att titta på någon kanal som är tillgänglig via din kabel-leverantör. Välj den kanal du vill titta genom att klicka på den förteckning som från kanalsökning.

  Tips och varningar


 • Ofta är videospelare utrustade med färdskrivare kapacitet. Kontrollera din videospelare dokumentation för mer information.
 • din kabel-leverantör kan begränsa din tillgång till attraktivt innehåll via en USB-mottagare. Du kan behöva köpa en extra kabel box för din dator om du vill ha full åtkomst.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man skapar en komprimerad enhet bild

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa en skadad Dell Inspiron 1501
 • felsökning en dators DVD-enhet
 • diy dator byggnad
 • hur man kan lösa bildproblem på HP laserskrivare
 • hur man bränner en skiva operativsystem med nero
 • hur man byter skärmen på en Compaq Evo laptop
 • hur man återställer trumman på en OKI Printing Solutions laserskrivare
 • hur man öppnar en Toshiba laptop Tecra 750cdm fall
 • hur man installerar en dator moderkort & processor
 • hur man installerar en HP Pavilion 725n strömförsörjning