Dator > enheter för att göra DSL Internet gå fortare

 • enheter för att göra DSL Internet gå fortare


 • Du behöver:
  platt verktyg
  . Liten Philips skruvmejsel.

  Det finns ett antal frågor som gör att dina DSL-anslutning för att flytta långsammare som inte har något att göra med din Internet Service Provider. Den utrustning du använder och hur du ansluter din utrustning är lika viktig som den hastighet du köper. Om du upplever en långsam hastighet fråga, bör du kontakta din Internetleverantör och begära att ett test skall köras på din anslutning. Du bör också kontrollera med din Internetleverantör att din utrustning är korrekt ansluten.

  DSL Filter

  Installera DSL-filter på varje telefon jacket som har en telefon eller enhet som ansluter till telefonlinjen. DSL-filter separat för röst-och DSL-signaler i telefonlinjen. Utan filter, kommer modemet störas av din telefon, vilket kommer göra att din Internetanslutning för att vara långsam och även släppa. Filtret tar även bort störningar modemet ger till telefonlinjen, som kan orsaka omfattande statisk. För att lösa dessa frågor, köpa ett DSL-filter från din Internetleverantör eller en lokal butik som säljer nätverksutrustning. För att installera ett DSL-filter, bort telefonen från telefonjacket. Anslut filtret i vägguttaget. Anslut telefonsladden i filtret.

  Byt modemet

  Byt modemet om det är defekt eller föråldrad. Om du upplever en långsam hastighet fråga och din Internet Service Provider har berättat för dig att det inte finns avbrott eller frågor nätverk, bör du tänka byta ditt modem. Frågan om ett modem är defekt bestäms av uteslutningsmetoden. Hur länge du har varit med denna fråga, vad som händer på nätet när problemet uppstår och du upplever det här problemet på flera datorer. Om mer än en dator går långsamt och det finns inga problem med din Internet Service Provider's nätverk, bör du överväga att ändra ditt modem.

  Long telefonsladdar

  Använd inte telefonsladdar som är längre som är 12 fötter. För att behålla din Internet-anslutning, måste du ha ett fast grönt DSL eller synkronisera ljus. Sync är den fysiska anslutningen till din Internet Service Provider. Utan synk, det finns ingen DSL-tjänst. Sync kommer genom telefonsladden som är ansluten från modemet till telefonjacket. Ju längre sladd, har ytterligare DSL signal att resa, vilket kommer att orsaka din anslutning att vara långsam och så småningom släppa. För att få den starkaste synksignal använder telefonsladden som medföljde ditt modem. Om ditt modem kommer att vara längre än 12 meter från telefonjacket, har din teleoperatör, Internet Service Provider, eller en certifierad professionell installera ytterligare uttag telefon i ditt hem.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man helt radera en hårddisk & installera om program

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera filer videokameran video till en skiva med Nero
 • hur man fyller en Canon RX620 skrivarpatron
 • hur man installerar extra RAM i en bärbar
 • hur man installerar en dator moderkort & processor
 • hur man använder en CAT5 till USB adapterkabel
 • hur man installerar ljus i en dator torn
 • hur man installerar bärbara högtalare
 • hur man ansluter en TV till en dator med DVI-kontakt
 • hur man sätter saker på ett minneskort från nätet
 • Hur konvertera en Xbox-hårddisk till en extern hårddisk