Dator > hur man installerar en b120 Inspiron skärm laptop bildskärm

 • hur man installerar en b120 Inspiron skärm laptop bildskärm


 • Många användare av bärbara datorer köpa felaktigt nya bärbara datorer när deras LCD-skärm sprickor eller slutar fungera helt och hållet. Byta din Dell Inspiron B120 bärbar LCD-skärmen kan kännas som en hotfull projekt. Den goda nyheten är att du kan köpa och ersätta din Inspiron LCD-skärm för bara en bråkdel av vad det skulle kosta att köpa en ny laptop. Det finns lite ljus isärtagning inblandade när du tar bort din gamla LCD-skärmen, men det kan göras genom att den genomsnittliga bärbara datorn användaren

  Du behöver:
  Phillips-head screwdriverFlat skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla bort nätadaptern från uttaget på datorn. Koppla från alla diverse kablar eller kringutrustning från datorn. Stäng LCD-skärmen och placera den bärbara datorn nedåt med den främre kanten på den bärbara datorn mot dig.
  2.
  Leta laptop batteri längs den övre kanten på botten höljet nära LCD panelens gångjärn. Tryck på lås knapparna och samtidigt lyfta batteriet ur facket. Vänd den bärbara datorn över och sedan öppnar LCD-panelen.
  3.
  In en platt skruvmejsel i globlinjen på nedre kanten av tangentbordet bezel. Tangentbordet ramen är en tunn remsa av plast i anslutning till tangentbord och LCD-skärmen, som sträcker sig över hela bredden av den bärbara datorn. Bänd upp på ramen tills den är helt skild från den bärbara datorn. Ställ bezel åt sidan.
  4.
  Ta bort de två Phillips-skruvar bakifrån den översta raden av tangenter på tangentbordet. Ta tag i övre kanten av tangentbordet, luta tangentbordet uppåt, och sedan placera tangentbordet ansiktet ner över handledsstödet.
  5.
  Leta tangentbordet flatkabeln fäst på undersidan av tangentbordet. Flatkabeln är den enda kabel som går från tangentbordet till moderkortet, så det är omöjligt att missa. Följ flatkabeln till där den ansluter till moderkortet. Koppla bort tangentbordet bandkabel från moderkortet, och sedan ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  6.
  Koppla LCD-videokabel och antennkabeln från moderkortet. Både LCD videokabel och antennkabel dirigeras från den vänstra sidan av LCD-skärmen till mitten av moderkortet. Stäng LCD-skärmen, vänd den bärbara datorn över så att undersidan är vänd uppåt, och LCD-gångjärn är vänd mot dig.
  7.
  Ta bort Phillips-skruvarna från det nedre vänstra-och höger hörn av den bärbara datorn botten hölje. Sätt laptop vertikalt med LCD gångjärn uppåt. Ta bort enstaka Phillips-skruvarna från höger och vänster sida av den bärbara datorn i närheten av varje LCD-gångjärn.
  8.
  Vänd på laptop över, öppnar LCD-skärmen, och sedan lyfta upp den ur den bärbara datorn basen och ställ den försiktigt åt sidan med skärmen uppåt.
  9.
  Använd en liten, platt skruvmejsel för att avlägsna de sex gummi skruven täcker från frontpanelen på LCD montering. Använd sedan en Phillips-skruvmejsel för att ta bort de sex skruvarna som frontpanelen på LCD-skärmen församling. Ta tag i nederkanten på frontpanelen och sakta börjar att skilja frontpanelen från LCD montering. Arbeta dig fram till den övre kanten av panelen tills den är helt bort från LCD-skärmen församling. Ställ den åt sidan.
  10.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvarna från metallhöljet på vardera sidan av skärmen. Lyft LCD-skärmen från baksidan av LCD-församlingen. Placera LCD-skärmen nedåt på en ren yta.
  11.
  Tryck på flikarna på vardera sidan av LCD bandkabeln där den ansluter till baksidan av LCD-skärmen, nära toppen. Koppla bort kabeln från LCD videokontakt. Leta omriktaren styrelsen. Det är ett litet kretskort på baksidan av LCD-skärmen nära sin nedre kant. Koppla omriktaren kabeln genom att dra i fliken sticker ut från strömkontakten på omriktaren ombord nära nedre kanten av LCD-skärmens baksida.
  12.
  Upprepa proceduren i omvänd för att installera den nya LCD-skärmen.

  tips och varningar


 • Om du skada din Inspiron B120 under demontering processen kan det eller inte kan behandlas under din bärbara dator garanti överenskommelse. Kontakta Dell direkt för mer information.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:installera en trådlös Pre-N kort notebook nätverk

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Canon PIXMA MP800 skrivare
 • Felsökning Hewlett-Packard Deskjet 882C
 • hur man fixar en dator registret utan ett register renare
 • PC inspelningsenheter
 • hur man bygger en hårddisk duplikator
 • hur man bygger en liten dator
 • hur ta reda på vilka bärbara datorer en DVD-ROM kommer att passa
 • hur du ställer in trådlös Compaq Presario 2500
 • hur man fixar en lös bärbar dator gångjärn
 • Hewlett Packard psc 2210 skrivare felsökning