Dator > Hur man köper den bästa online gaming laptop

 • Hur man köper den bästa online gaming laptop


 • Om du letar efter en bärbar dator, kanske du känner skrämmas av det stora utbud av val. Om du söker efter den perfekta gaming laptop, men att peka ut en lista över dina behov kommer i hög grad hjälpa dig. För den bästa spelupplevelsen, men du vill leta efter en bärbar dator med en högupplöst skärm, ett separat grafikkort, eller GPU, och massor av RAM. Med den ökade populariteten av spel, finns många bärbara datorer byggda specifikt för spel, och kommer att utlysas på sådana

  Du behöver:.
  Dator med Internetuppkoppling.
  Penna och papper.


  1.
  Gör en lista på vad specifikationerna är viktiga för dig. Inkludera prisklass, tillverkare, skärmstorlek och vikt, operativsystem, RAM och hårddisk storlek. Ringas in några eller alla dessa kategorier kommer att kraftigt hjälpa dig i din sökning. För optimal spelprestanda, leta efter en bärbar dator med fyra till åtta gigabyte RAM-minne, en dedikerad GPU med minst 512 megabyte RAM-minne och en högupplöst skärm som är minst 15 inches i bredd.
  2.

  Ordna din lista för de flesta att minst viktiga. Om du är begränsad på vad du kan spendera, kanske du inte kunna hitta en gaming laptop som uppfyller alla dina önskningar. Förbered att kompromissa om specifikationer du har lagt längst ner i listan.
  3.
  Besök ansedda, välkända webbplatser för att leta efter tillgängliga gaming laptops som passar in i din topp förteckningen. Prova särskild tillverkare webbplatser, liksom elektronik webbplatser återförsäljare. Normalt är dessa webbplatser kan du begränsa val av stil laptop, liksom pris och andra specifikationer. Undvik auktionssajter och privatpersoner har du inte hört talas om.
  4.
  Skriv ner namnet på den gaming laptops du hittar i din sökning. Utnyttja Internet för att läsa betyg och recensioner på varje enskild produkt. En mängd olika webbplatser ger opartiska omdömen av elektronik, inklusive bärbara datorer. Använd en sökmotor och koppla in den specifika produkt namn tillsammans med ordet "kommentarer". Du bör hitta omfattande information.
  5.
  Begränsa din lista efter din forskning. Om möjligt besöka en lokal elektronikaffär innan du gör dina inköp för att se dina önskade gaming laptop i aktion. De flesta stormarknader skapa arbetsvillkor demonstration modeller på butiksgolvet.
  6.
  Återbesök på tillverkarens webbplats, tillsammans med elektronik butik webbplatser, att jämföra priserna på ditt valda laptop. Det är också viktigt att kontrollera säljarens retur, service och politik garanti. Fullfölja köpet när du har valt de bästa online källan.

  Tips och varningar


 • Gaming lika hög batteri förbrukning. Om du planerar att vara borta från en plugg i strömkälla, kan du investera i en Extended Life Battery.
 • större skärmstorlek: en tyngre laptop. Ha detta i åtanke när du gör ditt köp, eftersom gaming laptops är oftast inte lika lätt eller smal som standard bärbara eller netbooks.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man installerar en EIDE-hårddisk på en SCSI-server

Relaterade artiklar


 • felsökning en Logitech tangentbord fungerar inte i Windows boot förvaltning?
 • hur till återvinna bilder på ett flashkort
 • hur man installerar en di5630-5 modemdrivrutin
 • hur du installerar en RAM uppgradering på en HP dv6604nr paviljong laptop
 • hur du ansluter två bildskärmar med en USB-adapter
 • Hur konvertera en dator VGA till DMI
 • hur du tar bort en smart chip från en HP Business Inkjet 1200
 • felsökning av en kanon MP160 skrivare
 • hur man fixar fel på en HP laptop
 • demontering instruktioner för en 12-tums PowerBook G4