Dator > hur man gör en HP Officejet Pro L7580 skrivare arbete

 • hur man gör en HP Officejet Pro L7580 skrivare arbete


 • Officejet-skrivare som HP Pro L7580 används ofta i näringslivet, och som priserna har sjunkit dessa multi-function enheter har flyttat in i hemmet också. Men om du tänker använda din Officejet Pro L7580 för hemmet eller företaget, måste du ställa in den ordentligt. Ta sig tid att göra det kan spara mycket tid och möda på vägen

  Du behöver:
  kort TV fånga


  1
  . . Kontrollera Officejet L7580 för eventuella återstående förpackningsmaterial. HP använder distanser, tejp och annat förpackningsmaterial för att skydda enheten i transit. Om dessa material inte tas bort, kommer skrivaren inte fungerar korrekt. Undersök hela skrivaren noga, letar efter någon orange plast eller tejp. HP använder ljusorange att göra sina förpackningsmaterial lättare att hitta.
  2.
  Kontrollera åtdragningen av USB-kabeln som går från skrivaren till datorn. Om kabeln inte är tätt blir det kommunikationsproblem mellan Officejet och datorn skicka utskriftsjobb till det. Ta den fyrkantiga änden av USB-kabeln från baksidan av Officejet sedan försiktigt sätter tillbaka det. Se till att kabeln glider i spåret ordentligt. Ta bort den platta änden av USB-kabeln från datorn, sedan försiktigt sätter tillbaka det. Om det fortfarande finns problem, försök använda en annan USB-porten på datorn.
  3.
  Anslut en telefonlinje till telefonen ingång på baksidan av Officejet Pro L7580. Om du använder samma linje för röst-och fax, koppla den linjen från Officejet och anslut den till telefonen när faxen inte används. Om faxet inte fungerar, kontrollera att du har en fungerande telefonlinje genom att koppla samma telefonsladden till ett av ditt hus telefoner.
  4.
  Öppna den övre luckan på Officejet och rengör skannerglaset ordentligt. Använd en fuktig trasa eller pappershandduk för att avlägsna eventuella ackumulerade papper damm och spår av bläck. Du kan behöva använda en bomullstuss för att rengöra hörnen på glaset.
  5.
  Ta bort papperet från facket och undersöka det närmare om du upplever ofta papperstrassel. Papper av dålig kvalitet är en av de vanligaste orsakerna till pappersstopp i dessa skrivare. Kontrollera att papperet för någon sönderrivna ark, och för alla sidor som håller ihop. Ta bort dessa problem ark och ladda pappersfacket, försiktigt så att inte fyller på för facket.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Felsökning Hewlett Packard 3840 deskjet

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en projektor till en dator med leder
 • hur man fixar en fast bläckpatron på en HP PSC 1350 allt-i-ett-skrivare
 • hur du installerar en 2,5 "hårddisk
 • välja en hastighet anteckningsbok processor
 • Skillnaden mellan en bläckstråleskrivare & en laserjet
 • hur man ansluter en LCD-projektor till en bärbar dator tc100
 • hur man installerar Altec Lansing-högtalare acs44
 • göra egna cd-etiketter från album
 • 64 bitars laptop jämfört med 32 laptop bitars operativsystem
 • hur du tar bort nyckeln mössor