Dator > hur man fixar videon kontakten i en bärbar dator

 • hur man fixar videon kontakten i en bärbar dator


 • Om din bärbara dator videoanslutning misslyckas kommer omedelbart felsökning och reparation vara nödvändigt att återställa visa delar av din dator. Detta innebär delvis demontering av din bärbara dator för att få full tillgång till moderkortet, på vilken videokontakt sitter. När denna demontering sker, kan videokabeln återinförs i videokontakten att åtgärda problemet. Det enda verktyg som behövs för video-kontakt reparation är en stjärnskruvmejsel
  1.
  Stäng din bärbara dator. Koppla bort nätadaptern från baksidan av enheten.
  2.
  Vänd den bärbara datorn och leta reda på batteriet. Konturen av batteriet kan ses längs toppen eller botten av undersidan av enheten, beroende på din exakta laptop modell. Direkt under eller över batteriet är batteriet låsmekanismen. Skjut Stängningsanordningen till höger för att frigöra och pop ut batteriet.
  3.
  Hitta de två avdelningarna längst ner till höger på din bärbara dator. Facket längst till höger håller hårddisken, medan facket bara till vänster håller RAM. Ta bort skruvarna på och runt dessa lås med en stjärnskruvmejsel. Pop spärrarna bort för att avslöja de ingående komponenterna.
  4.
  Ta bort RAM-moduler genom att spräcka dem med fingrarna. Hårddisken kommer att hållas på plats med skruvar i ytterkanten av hårddiskens hölje. Ta bort dessa med skruvmejseln. Skjut hårddisken ut.
  5.
  Ta del av det trådlösa kortet, vilket kan ses nu att hårddisken är borta. Den trådlösa kortet åtföljs av en uppsättning grå och svarta antennkablarna. Ta bort båda dessa kablar från kontakterna de kontakten i genom att lyfta upp på en kant av varje kontakter och skjuta undan kablarna.
  6.
  Ta ut det trådlösa kortet. Den trådlösa kortet hålls på plats med två till tre skruvar, beroende på modell.
  7.
  Ta bort eventuella extra skruvar som är på botten av den bärbara datorn.

  8.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka över noga och ta bort tangentbordet. Tangentbordet blir löst nu och kan vickade ut och lyfts upp. När lyfte upp, ser du tangentbordskabeln löper från botten av tangentbordet ner till den bärbara datorns bas där den ansluter till en socket. Lyft upp kanten på den här kontakten och dra ut kabeln. Ta bort tangentbordet helt.
  9.
  Leta reda på kontakten videokabel som är strax under vänster displayen gångjärnet. Om videon på din bärbara dator har brister, kan videokabel kopplas bort från kopplingen som ligger på moderkortet som är synlig med tangentbordet och andra borttagna komponenter. Nu när du har full tillgång till detta område, anslut kabel till video-kontakten för att återställa dess drift. Lyft upp på kopplingens kant och skjut tillbaka kabeln i.
  10.
  Tryck ner kopplingen för att låsa det på plats igen. Montera den bärbara datorn.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man byter en hårddisk på en t22 ibm laptop

Relaterade artiklar


 • hur du redigerar analog video
 • installerar Lexmark Z25 och Z35
 • felsökning en HP-skrivare officejet k80xi
 • hur du tar bort ett faxmodem på Vista
 • felsökning av en Dell AIO 926 skrivare
 • hur du ställer in scannern för hp 4550
 • hur man byter hårddisk i en Solid State Disk laptop
 • Hur tilldelar jag en ledig del av hårddisken?
 • hur man bygger en energisnål dator
 • Skillnaderna mellan SDRAM och DDR