Dator > hur man byter en HP Pavilion n3310 hårddisk

 • hur man byter en HP Pavilion n3310 hårddisk


 • HP Pavilion N3350 Notebook omfattar en 5 GB hårddisk. Om du brukar spara mycket stora filer, som filmer, bilder och musik på din bärbara dator, det utrymmet kommer att tas upp snabbt. När datorn blir ljus på hårddiskutrymme, kommer du börja märka fryser, kraschar och fel. För att lösa ont om ledigt utrymme kan du installera en större hårddisk, en process som tar ungefär fem minuter att fylla

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel

  Byta Hardware


  1.
  Flytta alla dina viktiga filer till en flyttbar enhet, t. ex. en CD eller DVD. Stäng alla program och stänger av datorn.
  2.
  Koppla ifrån strömkällan och ta ut batteriet ur den bärbara datorn. Se till att alla enheter som är anslutna till datorn är frånkopplad.
  3.
  Vänd laptop så att dess botten är vänd uppåt. Hitta hårddisken facket. Det är den rektangulära fack i övre vänstra av den bärbara datorn. Lossa skruven till höger om utrymmet med stjärnskruvmejsel.
  4.
  Skjut hårddisken spärren bredvid skruvhålet. Håll den som du skjuter locket till vänster och stänga av den bärbara datorn. Skjut hårddisken ur den bärbara datorn.
  5.
  Skjut din nya hårddisk i maskinen och sätt på locket igen på den bärbara datorn. Dra åt skruven och sätt i batteriet.

  Installera om operativsystemet och program


  1.
  Anslut nätadaptern till din laptop. Sätt in återställnings-CD i din CD-ROM-enhet. Om systemet levererades med två återställnings-cd/dvd sätter "Disk 1" först.
  2.
  Starta om datorn. Tryck på "F2" tangenten när HP-logotypen visas på skärmen. Välj "CD-ROM" som första startenhet i BIOS-inställningar. Starta om din bärbara dator.
  3.
  Välj "Fortsätt" följt av "Avancerat". Välj en storlek på "Vila partitionsstorlek" i rullgardinsmenyn. Kontrollera att det inte finns en bock i rutan bredvid "Lägg inte operativsystem. " Välj "Primär partition" bland alternativen. Klicka på "Fortsätt" och sedan "OK" för att påbörja återställningen.
  4.
  Följ anvisningarna på skärmen, som kan be dig att sätta in andra räddnings-CD. När du ombeds att starta om datorn, mata ut återställnings-CD och sedan trycka "Ctrl", "Alt" och "Delete" på tangentbordet samtidigt.
  5.
  Följ anvisningarna på skärmen för att ställa upp Windows. Dessa anvisningar varierar beroende på Windows operativsystem du installerar.
  6.
  Återställ filer som du sparat från föregående hårddisken. Om dina filer finns på en disk, infoga den i enheten. Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet. Bläddra uppåt och på "Min Dator" eller "dator. "Dubbelklicka på cd-ikonen och visa innehållet på CD. Du kan dra dessa filer till skrivbordet.
  7.
  Sätt din ansökan CD-skivor måste installera om tidigare program. Klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet. Bläddra uppåt och på "Min Dator" eller "datorn". Dubbelklicka på cd-ikonen och sedan dubbelklicka på ". exe"-filen för att installera programvaran. Följ anvisningarna på skärmen för att installera programvaran. Om dina applikationer på nätet öppnar webbläsaren Internet Explorer och gå till programmets nedladdningssida. Klicka på länken eller knappen, följ sedan instruktionerna för att ladda ner och installera programmet.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man fixar över navigationen till en webbsida in på en Dell bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in Belkin 802,11 g
 • hur man kan ändra teckensnitt som används av Epson Stylus CX5000 skrivare
 • rfid säkerhetsprotokoll
 • Hur tilldelar jag en ledig del av hårddisken?
 • användningsområden för projektorer
 • hur man ansluter en SanDisk USB-minne till en PC
 • hur man gör en HP Officejet Pro L7580 skrivare arbete
 • hur man byter ett vägguttag på en Dell Inspiron 8600
 • hur man gör en återställnings-CD på en dimension 9150
 • Sony Vaio PCG-z505r felsökning