Dator > hur man byter en Fujitsu n6410 kort laptop video

 • hur man byter en Fujitsu n6410 kort laptop video


 • Din bärbara dator grafikkort skickar en videosignal till din LCD-skärm. Kvaliteten på din bärbara dator grafikkort bestämmer till stor del snabbheten och kvaliteten i videosignalen på LCD-skärmen. Fujitsu LifeBook N6410 laptop kommer installeras med ett ATI Mobility Radeon x1400. Grafikkortet är inbyggt i moderkortet församling. Detta innebär att du måste plocka isär hela datorn för att få tillgång till grafikkortet. Detta kan påverka din bärbara dator garanti överenskommelse. Kontakta Fujitsu direkt innan du försöker byta ditt grafikkort.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  ESD vristband.


  1.
  Stäng av datorn och koppla ur strömkabeln. Stänger LCD-panelen, och sedan placera den bärbara datorn nedåt. Leta upp batteriet på undersidan hölje av den bärbara datorn. Tryck på låsknappen tills knappen klickar och batteriet är befriad från sitt fack. Lyft ur den bärbara datorn.
  2.
  Vänd den bärbara datorn över och öppnar LCD-skärmen. Försiktigt in en liten platt skruvmejsel i de fyra hörnen på tangentbordet locket. Tangentbordet omfattar är den tunna plasten band mellan LCD-skärmen och tangentbordet. Bänd upp tangentbordet locket tills den är skild från den bärbara datorn. Ta inte bort det helt från den bärbara datorn. Det är en tunn tråd fäst vid tangentbordet täcka att om brutna, kommer att kräva att du skickar din bärbara dator i som ska repareras.
  3.
  Ta bort de tre Phillips-skruvar bakifrån den översta raden av tangenter på tangentbordet. Ta tag i tangentbordet bakom den översta raden av tangenter, luta tangentbordet uppåt och placera tangentbordet ansiktet ner över handledsstödet. Leta reda på tangentbordet flatkabeln och använda en liten platt skruvmejsel för att lossa låsflikarna på vardera sidan om bandet kontakten där den ansluter till moderkortet. Koppla bort kabeln från moderkortet. Ta bort tangentbordet och ställ den åt sidan.
  4.
  Leta reda på kylfläkten nära toppen och centrum av den övre laptop hölje. Ta bort aluminium baren som sitter till vänster om kylfläkten. Ta tag i baren med en hand och skjut den mot dig tills det lossnar. Ställ aluminium baren åt sidan.
  5.
  Ta bort Phillips-skruvarna säkra kylfläkten /heatsink kombination till moderkortet. Koppla bort kylfläkten kabel från moderkortet. Lyft kylfläkten /heatsink kombination av moderkortet och ställ den åt sidan. Detta kommer att visa både CPU-chip och grafikkort. Grafikkortet är den stora marker på den vänstra.
  6.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra grafikkortet till moderkortet. Lyft grafikkortet rakt upp tills den är frånkopplad från sin sockel.
  7.
  Upprepa proceduren i omvänd för att installera det nya grafikkortet.

  tips och varningar


  Wear
 • en ESD (elektrostatisk urladdning) vristband när du plockar isär den bärbara datorn. Det kommer att bidra till att förhindra elektriska stötar från statisk elektricitet. Det förhindrar även eventuella elektriska skador på din bärbara intern maskinvara.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man installerar ett PCMCIA trådlöst kort på en Dell Latitude

Relaterade artiklar


 • hur man bränner en skiva operativsystem med nero
 • Hur man använder en Wii Remote på en PC
 • hur man sätter videospel på tomma DVD-skivor
 • Hur konvertera en RCA-kabel till en PC monitor
 • hur man byter grafikkort i en Dell D610 laptop
 • Rengöring av tangentbordet på en bärbar dator
 • felsökning av en kort usb pci
 • hur man kassera gamla datorer
 • hur att torka din PC ren
 • hur du installerar operativsystemet Windows XP på en Dell Latitude E6400