Dator > hur man använder ett trådlöst internet webbkamera

 • hur man använder ett trådlöst internet webbkamera


 • Webbkameran är en av de mest grundläggande datorkunskaper prylar. Denna enhet har gått från att vara en mycket kostsam post med komplexa funktioner till dagens ekonomiska och praktiska trådlösa webbkamera. Trådlöst webbkameror finns i varje elektronikaffär med funktioner som anpassas till dina behov. Lyckligtvis, om du vill använda en trådlös Internet webbkamera behöver du inte vara en datanörd. Du kommer att kunna ställa in den trådlösa webbkameran snabbt att chatta med vänner och familj på Internet
  1.
  Anslut den trådlösa webbkameran USB-kabel eller kortet i datorns USB-port och slå på datorn. Datorns operativsystem kommer att erkänna den nya enheten och ett popup-meddelande kommer att fråga dig om du vill installera drivrutinen. Webbkameror kommer med en installationsskiva. Sätt i skivan i enheten och klicka på "Ja" eller "Install". Vänta tills kameran är färdiginstallerat.
  2.
  Gå till din trådlösa webcam's rdquo ; inställningar "-menyn när installationen har färdigställts. De flesta människor spara på skrivbordet, medan andra sparar det där programmet är installerat som standard. Få tillgång till din webbkamera och anpassa den för att passa. Du kan anpassa kamerans upplösning, högtalare och mikrofon. Eftersom webbkameror varierar beroende på märke, kan förfarandet för att justera inställningarna varierar, men generellt tillträde är alltid genom menyn "Inställningar". Du kan ta bilder och spela in videoklipp och ljud med din trådlösa webbkamera. Du kan även flytta bort från datorn med det. Hur långt bort du kan gå från datorn beror ytterst på din webbkamera trådlösa styrka.
  3.
  Tala i den inbyggda mikrofonen eller en extern hörlur för att se om mikrofonen fungerar på rätt sätt. Detta är så du kan prata med andra när du använder din trådlösa webbkamera. Klicka på din webbkamera menyn "Inställningar" och under "Sound"-avsnittet köra en "sound test".
  4.
  Välj alla program som låter dig ringa ett röstsamtal ringa över Internet, som Skype, Windows Live eller ICQ, och skapa ett konto. Gå bara till leverantörens hemsida och installera programmet. Yahoo Messenger är ett av de mest använda programvara. Gå till Yahoo. com, och till vänster på skärmen hittar du "Messenger"-länken. Det är en med en "leende"-ikonen. Klicka på den, klicka sedan på "Download Now" och följ instruktionerna nedladdning.
  5.
  Bjud in dina vänner att chatta med dig. Öppna chatten program du använder och klicka på "Meny" eller "kontakter" på verktygsfältet av programvaran fönstret. Klicka på "Lägg till kontakt" eller "Lägg till" alternativet och i den tomma rutan anger du personens e-post eller användar-ID. Klicka på "Lägg till" eller "Spara" för att avsluta lägga till den nya kontakten. Den andra personen måste acceptera din inbjudan innan du kan börja chatta. När din inbjudan har accepterats, hittar du den personens namn anges under dig kontakter. Högerklicka på önskad kontakt och välj sedan "Videosamtal" eller "Video chat"-knappen. För andra röst över IP-mjukvara tjänster som Skype eller Windows Live, är processen liknande.

  tips och varningar


 • Dra alltid ur ditt trådlösa webbkamera efter att ha använt för att undvika trojaner. Det finns vissa människor som kan installera trojaner i ditt trådlösa webcam mjukvaran, vilket ger dem tillgång och kontroll över ditt trådlösa webbkamera utan att du vet om det.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man bygger en egen 6400 cpu pc

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en dålig kluster hårddisk program
 • hur ta reda på hur mycket RAM är i en T2000
 • Hur fungerar en fingeravtrycksläsare?
 • felsökning av en Kodak 5000-serien skrivare
 • hur man fixar eller reparera hp tonerkassetter
 • hur man kan kontrollera om datorn nätaggregat blåses
 • felsökning en HP-skrivare ut bakåt
 • hur du installerar ett modem drivrutin på operativsystemet Vista
 • hur man kassera gamla datorer
 • hur man byter ett tangentbord på en Dell Inspiron 2650