Dator > hur man använder datorer för beröm gudstjänst på filmdukar

 • hur man använder datorer för beröm gudstjänst på filmdukar


 • Många kyrkor har ersatt overhead-projektorer och ark cellofan de brukade projekt sångtexter med videoprojektorer styrs av datorer. Videoprojektorer tillåta kyrkor att lägga till färg och video till texten de utstrålar. Dessa avancerade funktioner är möjligt genom användning av en specialiserad programvara skriven för detta ändamål. Att sätta upp en dator och projektor för detta ändamål tar 2 till 3 timmar

  Du behöver:.
  ComputerVideo projectorProjector screenProjector presentationsprogram


  1. .
  Ställ upp projektorn. Placera den på en plats med några föremål mellan projektorn och projektorduk. Projektorn behöver vara fysiskt ansluten till datorn, så se till att du har tillräckligt med videokabel att täcka avståndet. Kontrollera att projektorn är också inom räckhåll för ett eluttag. Detaljerna i denna process kommer att variera beroende på projektor du använder, så konsultera instruktionsboken för detaljerade instruktioner om hur du installerar din projektor.
  2.
  Anslut projektorn till din dator. Anslut videokabeln ansluten till projektorns videoingång till datorns videoutgång och koppla in projektorns nätsladd. I många fall kommer datorn automatiskt igen projektorn som en videoutgång enheten och installera lämpliga drivrutiner. Om din dator inte automatiskt känna av projektorn, kan du manuellt måste installera drivrutiner för den. Återigen kommer denna process skiljer sig mellan projektor typer och du hittar detaljerade instruktioner i projektorns bruksanvisning.
  3.
  Installera projektorn programvaran på datorn du vill köra dyrkan presentation från. Det finns ett antal lämpliga program som finns tillgängliga, varierar i pris från gratis till $ 400 och mer. Särskilda anvisningar om hur du installerar program du väljer bör ingå i programvaran.
  4.
  Konfigurera din dator och presentationsprogram för att visa presentationen genom projektorn. Presentationen program kan du endast vill visa innehållet i presentationen på projektorn medan programmet kontroller förblir synliga på datorskärmen.
  5.
  Skapa en presentation av de lovsånger som du vill använda under tjänsten med programvaran på din dator. De flesta program har diabilder av sångtexter medföljer dem eller att köpa. Du kanske också vill ta med skriften avläsningar eller anteckningar predikan i presentationen. Olika versioner av denna programvara kommer att fungera annorlunda, så läs handboken eller verksam skiva som medföljde programvaran.
  6.
  Köra presentationen när du börjar din gudstjänst. Du kommer att kunna antingen ställa texterna att gå på en timer eller manuellt växla bilder. Det rekommenderas att du manuellt styra när bilder gå att säkerställa en korrekt bild ska visas vid rätt tid.

  Tips och varningar


 • videoprojektorer är mycket komplicerade bitar av teknik och ställa en kräver upp vissa tekniska expertis. Få hjälp från någon som känner till tekniken om du är osäker på hur du gör det själv.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man byter en Fujitsu n6410 kort laptop video

Relaterade artiklar


 • diy datakablar
 • felsökning av en hp f4235 skrivare
 • diy dator byggnad
 • hur du ställer in scannern för hp 4550
 • huvudkomponenter av hårdvara
 • nackdelarna med joysticks
 • hur man kan lösa bildproblem på HP laserskrivare
 • hur man kan minska hastigheten från 2,0 USB till USB 1.1
 • felsökning en HP 840C skrivare
 • hur att torka en HP Pavilion Slimline s7520n pc