Dator > hur du installerar HP-skrivare 5550

 • hur du installerar HP-skrivare 5550


 • Hewlett-Packard Deskjet 5550 är en skrivare för hemmabruk som är kompatibel med datorer som kör Windows XP med Service Pack 2 eller senare samt Mac-datorer som kör Leopard operativsystem. Medföljer skrivaren är en nätadapter och en program-CD som ger skrivaren drivrutiner för datorn, liksom de svarta och trefärgs bläckpatroner. Enligt HP: s webbplats, behövde USB-kabel för att ansluta skrivaren till datorn säljs separat

  Du behöver:
  HP Deskjet 5550 makt cableUSB cableHP Deskjet 5550 installations-CD.

  Installera HP 5550 på en dator


  1.
  Ta ut installations-CD ur förpackningen och sätt in det i datorns CD-eller DVD-enhet. Dubbelklicka på "Den här datorn" på skrivbordet, dubbelklicka på skivsymbolen och dubbelklicka på "Setup. exe" för att köra CD installationen. Alternativt, klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet och klicka på "dator" på popup-menyn. Dubbelklicka på skivsymbolen, och dubbelklicka på "setup. exe".
  2.
  Klicka på "Nästa" i HP Setup installationsguiden och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra konfigurationen skrivarens drivrutiner. Tryck på "Mata ut"-knappen på datorns skivenhet att ta ut CD installationen från datorn.
  3.
  Anslut strömkabeln på baksidan av skrivaren och till ett eluttag. Anslut USB-kabeln i den tomma USB-porten på skrivarens baksida, och anslut den andra änden i datorns USB 2. 0-kabel port. Vänd upp på skrivaren för att avslöja den tomma platser för bläckpatronerna.
  4.
  Ta ut bläckpatronerna ur förpackningen och ta bort klistermärket på båda bläckpatronerna. Rör inte kopparplåtar av patronerna, eftersom detta kan störa skrivaren korrekt läsning patronerna. Lyft patronen vaggor upp, för försiktigt in den svarta bläckpatronen i den vänstra kortplatsen och sätt i trefärgspatroner i den högra hållaren. Tryck patronen vaggor för att låsa patroner på plats och stäng skrivarens hölje.
  5.
  Tryck på "Power"-knappen på framsidan av din HP-skrivare på höger sida för att Slå på skrivaren.

  Installera HP 5550 på en Macintosh-dator


  1.
  Sätt i HP: Drivrutiner och hjälpprogram CD i din Mac optiska enheten och dubbelklicka på "HP" CD-ikonen på skrivbordet för att köra programmet. Klicka på "Fortsätt" i installeraren fönstret och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
  2.
  Tryck på "Mata ut" knappen på din Macintosh-tangentbord för att ta bort installations-CD från skivenheten.
  3.
  Anslut kabeln strömadaptern till eluttaget på baksidan av HP Deskjet-skrivaren, och den andra änden av kabeln till en tillgänglig eluttag. Sätt in USB-kabeln i skrivarens USB-port och en ledig USB-port på din Mac.
  4.
  Ta ut bläckpatronerna ur förpackningen och ta bort klistermärket på båda bläckpatronerna. Lyft patronen vaggor upp, och sätt den svarta bläckpatronen i den vänstra kortplatsen och sätt i trefärgspatroner i den högra hållaren. Enligt HP site, hörs ett klickande ljud som betyder att de är ordentligt på plats.
  5.
  Tryck patronen vaggor för att låsa patroner och stäng skrivarens lock. Tryck på "Power"-knappen på framsidan av skrivaren för att slå på den.

  Tips och varningar


 • HP Deskjet 5550 skrivare är inte kompatibla med Mac OS X 10. 6, även känt som Snow Leopard, enligt den officiella HPs webbplats.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man installerar en SONY VGN-a290 laptop kort video omformaren

Relaterade artiklar


 • hur du kontrollerar att en bärbar dator är trådlöst
 • hur man gör en HP 722c ut bläckstråleskrivare snabbare
 • hur man installerar en förinstallerad hårddisk till en Compaq D510
 • hur man ansluter ett nvidia 64mb-grafikkort med TV-out
 • göra egna cd-etiketter från album
 • hur ta reda på hur mycket RAM är i en T2000
 • hur man byter en SONY VGN nr260e bärbar hårddisk
 • hur du skickar ett fax från USA
 • Hur man överför bild-projekt bilder till en ny dator
 • hur man byter en hårddisk på en Sony notebook modell PCG-962a