Dator > fördelarna med random access memory

 • fördelarna med random access memory


 • RAM, Random Access Memory, är den mest grundläggande och standardformulär av datorns minne. RAM är det minne som används för att hantera flera uppgifter på datorn. Det gynnar användarna genom att låta en dator för att bedriva sin verksamhet utan att se en nedgång i prestanda. RAM-minnet som är standard i de flesta datorer är 128 MBs, men det kan vara allt hela vägen till 512 MBs, enligt certiguide. com. Mängden RAM-minne på din dator vid varje given tidpunkt kan uppgraderas till en större storlek för att öka datorns prestanda.

  Online Fördelar

  Oavsett hur snabb en Internet-anslutning på en dator, kan mängden minne, RAM, hämmar hastighet och prestanda för en dator på webben. Moderna webbsidor ofta anställd använda flash-animering samt ändra annonser på webbplatser som tar upp en stor andel av ditt RAM. Om detta händer kommer allt på sidan laddas långsammare och kommer oftast resultera i alla på skärmen animering spelar i en långsam, hackig sätt. En ökning av RAM-minne kommer bidra till att minska denna effekt, samt bidra till att göra webbsidor ser mer attraktiv, som körs i en smidig, snabb lastning mode.

  Windows XP Processing

  Windows XP, hyllas som en fenomenal processor för alla typer av multimedia underhållning inklusive aktiviteter som spel, Internet och köra flera program samtidigt tappar ofta bort dessa resurser när den kombineras med en otillräcklig mängd RAM. Men många datorer eller datorer, kommer som standard med minsta möjliga RAM för att fungera. Snarare än att erbjuda ett optimerat system, leder bristen på RAM tyvärr till sämre resultat, speciellt när du kör flera program. Effekten blir överdrivna efter en PC är kört fast av spionprogram och virus. En ökning i RAM när första inköp datorn till en 256 MB rekommenderas kommer att bidra till att undanröja problemet innan det börjar.

  Gaming Fördelar

  Det är vanligt att den genomsnittliga spelaren omedelbart att tänka att köpa en helt ny, ultra dyr grafikkort för att förbättra deras spelupplevelse. Men i många fall skulle den spelaren ha slösat bort sina pengar när han kunde helt enkelt ha köpt mer RAM. Den extra RAM-minne kommer att bidra till att öka antalet färgen pixlar, vilket möjliggör skarpare bilder, och viktigast, det ger spelaren möjlighet att göra miljön i högre upplösning, vilket ger en mycket mer realistisk bild. Slutligen ger den extra RAM smidigare övergångar i spelet och låter spelaren uppleva mindre fördröjning, eller korta perioder när spelet fryser.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man identifierar ett moderkort med en Acer chip

Relaterade artiklar


 • hur du flyttar musiken till en ny dator
 • hur man fixar en Averatec av3715-ed1 laptop
 • hårddiskformat verktyg
 • hur man kopierar en mini dvd till en hårddisk
 • hur man formatera en dator hårddisk med Vista operativsystem
 • Hur man överför ett AppleCare garanti
 • hur man byter RAM i en Toshiba Satellite Celeron laptop
 • hur att torka din PC ren
 • Vad är kännetecken på en hårddisk?
 • hur du ändrar pennspetsen på en Wacom penna