Dator > inrätta ditt foto 926 Dell-skrivare

 • inrätta ditt foto 926 Dell-skrivare


 • Dell Allt-i-ett 926 bläckstråleskrivare är en personlig skrivare, skanner, kopiator och fax som gör att du kan producera högkvalitativa färgbilder, dokument och projekt från bekvämligheten av ditt hem eller kontor. Skrivaren levereras med en USB-kabel som möjliggör enkel installation, samt en skrivare installations-CD som ger de nödvändiga drivrutinerna för din dator. Från 2010 är det 926-kompatibel skrivare med Windows PC och Macintosh-datorer, enligt den officiella Dells supportwebbplats.

  Du behöver:
  Dell 926 USB-kabel
  . Dell 926 strömkabel.
  CD-ROM-eller DVD-ROM-enhet.
  Dell 926 förare installations-cd.

  Sätt upp Dell AIO 926 på Macintosh-dator


  1.
  Sätt i nätkabeln i skrivaren makt-porten placerad på baksidan av skrivaren och sätt in den andra änden av strömkabeln i en tillgänglig eluttag.
  2.
  in USB-kabeln till USB-porten på skrivarens baksida och sätt den smala änden av USB-kabeln till USB 2. 0 port på datorn. Tryck på "Power"-knappen på framsidan av skrivaren för att slå på den.
  3.
  Sätt "Drivers Utilities" CD i den optiska enheten och dubbelklicka på CD ikonen på skrivbordet. Klicka på "Fortsätt" och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen av drivrutinen.
  4.
  Klicka på "Apple"-ikonen i övre vänstra hörnet av skärmen och välj "System Inställningar "från rullgardinsmenyn. Klicka på symbolen Skrivare och fax i Systeminställningar fönstret och klicka på knappen "+" för att lägga till en ny skrivare.
  5.
  Klicka på "Dell Allt-i-ett-skrivare 926" i skrivarlistan och välj "Lägg till" knappen i det nedre högra hörnet av skrivaren inställningsfönstret.

  6.
  Placera papperet på "I" facket i skrivaren, skjut skrivaren guider mot pappret för att säkra papper på plats och vik "Out" magasinet ned.

  Ställ in Dell Allt-i-ett-skrivare 926 på PC


  1.
  Anslut strömkabeln till skrivaren makt-porten på skrivarens baksida och den andra änden av strömkabeln i en tillgänglig eluttag. Anslut USB-kabeln i USB-porten på skrivaren och sätt den smala änden av USB-kabeln i USB-porten på datorn.
  2.
  Tryck på "Power"-knappen på skrivarens framsida för att slå på den och klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet.
  3.
  Välj "Control Panel" från menyn och klicka på "Maskinvara och ljud" hyperlänk. Klicka på "Skrivare" hyperlänk och välj "Lägg till en skrivare. " Klicka cirkel bredvid "Lägg till en lokal skrivare" och välj "Använd en befintlig port. "Klicka på" Nästa "för att fortsätta, och klicka på" Har diskett ".
  4.
  Sätt" Drivers Utilities "CD-skiva i enheten och klicka på pilen bredvid den nedrullningsbara menyn i Diskett fönstret. Välj din skivenhet från rullgardinsmenyn och klicka på "OK". Klicka på "Nästa" och "Slutför" för att slutföra installationen av drivrutinen.
  5.
  Placera papperet på "I" facket i skrivaren och tryck skrivaren guider mot pappret för att säkra papper på plats. Vik "Out" magasinet ned.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du kontrollerar att en bärbar dator är trådlöst

Relaterade artiklar


 • diy dator byggnad
 • hur man använder Brother MFC 210C maskin kopiator fax
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • hur man radera allt på datorn utom för operativsystemet
 • Samsung ML 2510 skrivare felsökning
 • Felsökning Epson C80 skrivare
 • hur att fylla bläck cartidges i en Epson cx7400 skrivare
 • hur du ställer in en HP Deskjet i ett nätverk
 • hur man ansluter en SanDisk USB-minne till en PC
 • Hur konvertera en enhet zip-disk till en extern USB