Dator > hur man väggmontering en bärbar dator

 • hur man väggmontering en bärbar dator


 • Ett fel i utformningen av den bärbara datorn är avluftning. Den värme som byggs upp i maskinen måste utvisas någonstans. Den naturliga platsen för ventilerna är i botten av den bärbara datorn. Tyvärr, när den bärbara datorn är i knät ventilerna tomma värmen direkt på dig. En väggmonterad laptop arbetsplats kan kundanpassas formas för att passa dina behov och smak för att eliminera detta problem och låta den bärbara datorn att andas. Detta kommer att eliminera obehag av värme utvisning medan förläng livet på din bärbara dator genom att förhindra uppbyggd.

  Du behöver:
  regeldetektor
  . Penna.
  Måttband.
  På 24-tums nivå.
  Board (1 tum med 8 inches med 24 inches-färgade eller målade enligt dina önskemål).
  3 1/2-inch träskruvar.
  Borra med Philips lite.
  Gängat rör flänsen.
  1-tums träskruvar.
  Plywood (36 inches med 24 inches med 5 /8 tum).
  2 st galvaniserade rör (1 tum med 24 inches).
  Rörtång.
  3 galvaniserade rör kopplingar (1-tums diameter med 90 graders böj).
  2 st galvaniserade rör (1 tum med 3 inches).
  Komplett band av kardborreband (3 inches med 9 inches).


  1.
  Håll regeldetektor mot väggen och håll ner strömbrytaren på sidan. Gnid upphittaren över väggen sakta tills lampan tänds. Placera en liten blyertsmarkering på denna plats. Fortsätt att flytta regeldetektor längs väggen. Lägg en annan blyertsmarkering på den plats där ljuset slocknar. Detta kommer att visa dig sidor av en stud i väggen. Fortsätt att flytta upphittaren över väggen, hitta och markera platsen för nästa stud i väggen.
  2.
  Placera dragfliken av din måttbandet mot golvet och mäta upp väggen. Placera en blyertsmarkering mellan dina två reglarna på 36 inches hög. Håll din nivå mot väggen med den översta nivån vilar på din 36-tums varumärket. Flytta sidor nivån tills bubblan i nivå vilar mellan märkena på plaströret. Kör den punkt på din penna överst på din nivå.
  3.
  Placera 24-tums tum ombord mot väggen med den långa sidan av brädet vilar på den nivå märket på din vägg. Centrera styrelsen mellan dina två markerade väggreglar. Kör tre av de 3 1/3-tums skruvarna genom styrelsen och i varje bult med Phillips lite på din borra ger dig sex ankare för korrekt supsport.
  4.
  Använd din borrmaskin att fästa en gängad fläns till mitten av brädan på väggen med 1-tums träskruvar. Fäst den andra flänsen till 36-tum 24-tums bit plywood med 1-tums träskruvar med Phillips lite på din borr.
  5.
  Twist en 24-tums pjäs av röret i flänsen på väggen. Snug röret in i väggen flänsen med rörtång. Var noga med att inte hårt röret och skada förankring fläns eller monterade på väggen. Twist en 90-graders kopplingen på slutet av röret du just monterat. Snug kopplingen på röret med skiftnyckel lämnar den öppna änden av kopplingen pekar rakt nedåt. Twist en 3-tums bit av röret i kopplingen och ombonad den med nyckel.
  6.
  Twist en 90-graders kopplingen på 3-tums rör du monterat bara på din vägg montering. Snug kopplingen med skiftnyckel lämnar den öppna änden av kopplingen mot din arbetsplats. Twist en 24-tums rördel i den öppna änden av kopplingen och ombonad den med nyckel. Fäst en 90-graders koppling och ombonad det med den öppna änden pekar uppåt. Twist en 3-tums bit av röret till den öppna delen av kopplingen. Twist flänsen på plywood på 3-tums pipa. Snug den 3-tums rör och fläns genom att vrida på plywood.
  7.
  Skala skyddspapperet bort av den ena sidan av bit av kardborrband. Stick den självhäftande sidan på toppen av plywood däcket på din vägg montering. Skala uppbackning strippa av motsatt remsa av kardborreband och fäst den självhäftande sidan till botten av din bärbara dator. Dra den bärbara datorn att koppla kardborrband när du behöver resa med datorn. Skjut den bärbara datorn på plywood däck så att kardborrband möter när du vill arbeta på din väggmonterad arbetsstation.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du installerar ett PCI trådlöst LAN-kort för en Dell OptiPlex gx270

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en trådlös skrivare till en Compaq laptop
 • hur du ändrar LCD-skärm på Dell Inspiron 9300
 • Vaio PCG-TR2 hårddisk byte
 • hur man formatera en dator hårddisk med Vista operativsystem
 • hur man installerar ett moderkort i en t6534 emachine dator
 • hur man installerar en enkortsdator till ett ATX
 • hur till återvinna bilder på ett flashkort
 • hur man kassera gamla datorer
 • hur du skickar ett fax från USA
 • Hur man använder en classic controller på en PC