Dator > hur man konfigurerar en Dell skärm latitud laptop

 • hur man konfigurerar en Dell skärm latitud laptop


 • Det finns flera inställningar kan du justera på din Dell Latitude laptop skärm för att uppnå en optimal bild konfiguration. Dessa inställningar inkluderar ljusstyrka, kontrast, expanderat, upplösning och färgprofiler, liksom möjligheten att konfigurera din bärbara dator för att köra i dual-screen-läge. Dessa inställningar är lätt att ändra och kan hjälpa dig skräddarsy din display

  Du behöver:.
  Kabel eller DSL-modem
  . USB-kabeln.
  ASUS Eee PC.


  1.
  Håll "FN" knappen (även kallad funktionsknappen) på din bärbara dator tangentbordet och tryck på upp-eller nedpilen för att öka eller minska ljusstyrkan. Funktionsknappen ligger mellan Ctrl och Alt. Tidiga Dell Latitude-modeller som använder en passiv matris tillåter användaren att justera kontrasten i deras visning genom att hålla funktion tangenten och trycka på vänster eller höger piltangenter för att öka eller minska kontrasten.
  2.

  Tryck på funktionsknappen och F7 samtidigt att sätta din skärm till utökade videoläge. Den utökade video-läget möjliggör för visning inställningar på mindre än 1024x768 pixlar för att fylla hela skärmen. Tryck på funktionsknappen och F7 samtidigt igen för att växla tillbaka till ordinarie videoläge.
  3.
  Högerklicka på skrivbordet och välj "Visa egenskaper" för att ändra skärmupplösningen. Klicka på fliken "Inställningar" och dra skärmupplösningen skjutreglaget åt vänster eller höger för att ändra upplösningen. Härifrån kan du också ändra färgprofil (tillåta fler eller färre färger att visa på skärmen) genom att välja en färgprofil från "Färgpaletter" rullgardinsmenyn. Klicka på "Apply" för att testa upplösning och färgprofiler, klicka på "OK" för att stänga fönstret Egenskaper för Bildskärm.
  4.
  Anslut en extern bildskärm till VGA-utgång på baksidan av den bärbara datorn att köra i dual-visningsläge. Högerklicka på skrivbordet och välj "Egenskaper för Bildskärm" och sedan klicka på fliken "Inställningar". Klicka på knappen "Avancerat" och välj "NeoMagic"-fliken. Klicka för att placera en kontroll i rutan bredvid "Set Dual-Display" och klicka på "Apply". Klicka på "Ja" på frågan att starta om datorn. Efter omstarten, högerklicka på skrivbordet och klicka på "Egenskaper för Bildskärm" igen. Klicka på fliken "Inställningar". Två skärmar kommer att visas i den övre delen av skärmen. Klicka på skärmen märkt "2" och klicka sedan på "Ja" för att aktivera bildskärmen. Klicka på "Verkställ" och sedan "OK".


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du tar bort ett faxmodem på Vista

Relaterade artiklar


 • Så här åtgärdar tråkiga bläck färg på en kanon W6200 skrivare
 • hur du ställer in en laptop till ett PC-nätverk
 • hur du ställer in en HP Deskjet i ett nätverk
 • Hur man använder en Wii Remote på en PC
 • Skillnaden mellan en bläckstråleskrivare & en laserjet
 • Hur konvertera en dator VGA till DMI
 • hur man band bandkabel
 • hur radera ditt operativsystem från din hårddisk
 • hur man diagnostisera problem datorkabeln
 • hur man kopierar en mini dvd till en hårddisk