Dator > funktioner i en Dell Inspiron 1525 laptop

 • funktioner i en Dell Inspiron 1525 laptop


 • Du behöver:
  Fönster cleanerSoft trasa

  Dell Inspiron 1525 är en billig multimedia laptop finns ett urval förinstallerade av Intel processorer och Windows Vista. . Släpptes 2008, följer Inspiron 1525 den klassiska Dell modellen ger konsumenterna möjlighet att anpassa nästan varje aspekt av datorn innan du beställer den. Om du är i marknaden för en bärbar dator med en större bildskärm storlek, kan Inspiron 1525 vara det rätta valet för dig.

  Performance

  Inspiron 1525 har en av fyra Intel-processorer, från Intel Celeron 540 på den lägre delen av Core 2 Duo T7250 på flaggskeppet. Dessutom stöder Inspiron 1525 upp till 4 GB RAM-minne. Trots att en fristående grafikkort är inte tillgänglig för Inspiron 1525 är datorns prestanda utmärkt i nongaming applikationer. År 2008 konstaterade Carla Thornton av "PCWorld" att Inspiron 1525 utvecklades bättre i WorldBench 6 Beta 2 riktmärke än fem bärbara datorer i samma prisklass.

  Tangentbord

  Inspiron 1525 har ett tangentbord av liknande storlek till en stationär tangentbord, vilket kan vara en fördel för dem som skriver ofta. Tyvärr var Dell inte ta med en separat numeriskt tangentbord med tanke på tangentbordets storlek. När du granskar den bärbara datorn, men Cisco Cheng från "PC Magazine" kommenterade på tangentbordet, kalla det "awesome".

  Batteritid

  Inspiron 1525 har gedigen batteritid för en bärbar dator med en så stor skärm. I tester "PCWorld" hittat sex-cells batteri till det senaste drygt fyra timmar, medan översynen modell för "Laptop Magazine" varade i nästan fyra och en halv timme. En nio-cells batteri är också tillgänglig.

  bildkvalitet

  Inspiron 1525 har en stor skärm, mätning 15,4 inches diagonalt. Om de många 10-12-tums skärmar har lämnat dig missnöjd när du tittar på filmer på resan kan Inspiron 1525 kan den bärbara datorn du letar efter. Kommentar på skärmen, John R. Delaney av "Laptop Magazine" fann den "vackra". Dessutom, om du behöver använda en extern skärm, har Inspiron 1525 fler alternativ än de flesta bärbara datorer. Du kan ansluta en extern TV eller skärm med VGA, S-Video eller HDMI.

  trådlös anslutning Alternativ

  Inspiron 1525 har flera alternativ för trådlös anslutning. Tillsammans med standarden 802. 11 trådlösa kort för att ansluta till Wi-Fi-routrar och åtkomstpunkter, har Inspiron 1525 finns även mobilt bredband kort. Du kan anpassa Inspiron 1525 med mobilt bredband kort stödja antingen EVDO eller HSDPA-nät.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:fördelarna med Intel Centrino

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till PC minnen till HP-datorer
 • hur avauktorisera gamla datorer
 • hur man bygger en dator utan operativsystem
 • Canon BJC 2000 skrivare felsökning
 • hur man formatera en dator hårddisk med Vista operativsystem
 • hur man öppnar en Dell adapter laptop V85
 • hur att fylla bläck cartidges i en Epson cx7400 skrivare
 • anvisningar om hur du torka en hårddisk ren och installera ett operativsystem
 • hur man ansluter en SanDisk USB-minne till en PC
 • Vilka är de stora hårddisk inställningar i CMOS?