Dator > felsökning en HP VS17 bildskärm

 • felsökning en HP VS17 bildskärm


 • Medan de flesta dator reparationer lämnas till en utbildad professionell, kan du spara tid och pengar genom att försöka felsökning i ditt eget hem även om du har någon tidigare erfarenhet. Du kan identifiera ett antal potentiella problem med din HP VS17 övervaka allt från ljusstyrka problem till LCD och bildskärm fel inverter kabel

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel


  1.
  Se till att nätadaptern för HP VS17 bildskärmen är ansluten till vägguttaget eller överspänningsskydd tätt och inte sitter löst.
  2.
  Kontrollera inställningarna monitorns ljusstyrka om displayen visas för mörk eller verkar helt svart. Om inställningarna har återgått ned till den lägsta inställningen, kommer displayen att sluta såg ut som om den inte är påslagen alls. Bildskärmens ljusstyrka inställningar kan hittas på framsidan av HP VS17 bildskärm, och det sannolikt kommer att ljusstyrketangenterna på toppen av din dators tangentbord, beroende på modell. Justera inställningarna efter behov.
  3.
  Kontrollera omriktaren kabeln till bildskärmen om skärmen förblir mörk eller blank även efter försök makt och ljusstyrka. Omriktaren kabel styr bakgrundsbelysningen för bildskärmen. Komma åt den genom att ta bort bildskärmens ram, som är den plastbiten som omger själva skärmen. Det finns skruvar längs bezel ytterområden som håller den på plats, även om dessa skruvar är täckta med plast tätningar för estetiska syften. Dessa tätningar kan dök upp med hjälp av fingrarna.
  4.
  Avlägsna exponerad skruvarna med en kryssmejsel.
  5.
  Bänd upp ena kanten på bildskärmens ram och sedan arbeta längs ram tills du kan frigöra det helt från resten av skärmen. Ställ på ramen åt sidan.
  6.
  Leta omriktaren kabeln, vilket kan ses längst ner i mitten av skärmen nu när ramen är bort. Det bör vara ansluten till en kabel på invertern ombord, som ligger direkt under där kabeln ligger. Om kabeln är bortkopplad från den här kontakten kommer bakgrundsbelysningen för bildskärmen fungerar inte. Skjut tillbaka kabeln i kontakten och låsa anslutningen på plats genom att försiktigt trycka ner den tills den snäpper på en övergripande orientering.
  7.
  Kontrollera LCD kabel för HP VS17 bildskärmen om anpassning av omriktaren kabeln inte åtgärdar bildskärmens problem. Med bezel fortfarande bort, ta bort metall fästena från vardera sidan av skärmen. Var och en av dessa konsoler hålls på plats med två skruvar, så använd din kryssmejsel.
  8.
  Dra skärmen försiktigt bort från bildskärmens baksida hölje nu att metallen parentes är borta. Du kommer att se LCD-kabeln som går från baksidan av LCD-skärmen för att där det fäster nedan via en självhäftande remsa. Säkerställa detta klisterremsan håller fortfarande på LCD-kabeln på plats vid anslutningspunkten.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man fixar en bärbar dator när vissa bokstäver inte kan pressas

Relaterade artiklar


 • hur man byter ut ett urladdat batteri i en stationär dator
 • canon 9100 skrivare felsökning
 • HP LaserJet 4200 felsökning
 • Felsökning PC fall ledningar
 • hur man installerar en förinstallerad hårddisk till en Compaq D510
 • hur du uppdaterar DDR2-minne på en bärbar dator
 • hur du anpassar bärbara datorer
 • hur man gör en USB-kabel till en serieport
 • problem med kabelmodem
 • hur du tar bort Sony laptop nyckel styrelser