Dator > Installera programvara för HP Deskjet 648c skrivare

 • Installera programvara för HP Deskjet 648c skrivare


 • Den DeskJet 648C är ett av de enklaste modellerna HP-skrivare maskinvara för att installera. Med uppgraderade funktioner, möjliggör DeskJet 648C installationen skall utföras av CD eller genom att ladda ner drivrutiner från HP: s support. När drivrutinerna läggs till i datorn där skrivaren ska installeras, även de minst tekniskt kunniga användare kan få jobbet gjort. Totalt sett får den ordinarie installationen ta fem minuter

  Du behöver:.
  HP DeskJet 648C installations-CD eller laddas ner drivrutiner.
  HP DeskJet 648C USB sync-kabel.

  DeskJet 648C CD Installation


  1.
  Sätt i HP DeskJet 648C skrivarens installations-CD i datorns CD-ROM enheten. (Om du inte har denna CD för att komma åt och hämta skrivarens drivrutiner, se avsnitt 2 och 3 för alternativa installationsmetoder. )
  2.
  Klicka på "Nästa" efter HP DeskJet 648C installationsguiden välkommen öppnas. Läs och acceptera villkoren i HP: s licensavtalet.
  3.
  Välj det föreslagna HP inställningar och rekommenderade installationsmetoden för att slutföra processen. Alla DeskJet 648C: s drivrutiner kommer att läggas till din hårddisk och operativsystemet för att fastställa sin nätverksanslutning.
  4.
  Anslut DeskJet 648C till datorn via USB eller parallell anslutningskabel När installationsguiden du uppmanas att göra det. Anslutningen upptäcks av guiden att koppla skrivaren till drivrutiner och datorn.
  5.
  Klicka på "Nästa" efter DeskJet 648C anslutningen har upptäckts.

  6.
  Klicka på "Avsluta"-knappen på undersidan av HP DeskJet 648C stänga skärmen för att avsluta installationen.

  Hämta och installera DeskJet 648C förare online


  1.
  Gå till HP ladda webbsidan i din webbläsare (se Resurser).
  2 .
  Klicka på hopfällbara menyraden under Välj operativsystem avsnitt i HP DeskJet 648C översiktssida.
  3.
  Välj namnet på ditt operativsystem i lista över tillgängliga alternativ. Om ditt operativsystem inte finns med i listan, klicka på "Jag ser inte mitt operativsystem"-länken under listan.
  4.
  Klicka på "Driver (1)" på operativsystemets programvara sida för DeskJet 648C. Drivrutinen för ditt operativsystem kommer att finnas tillgänglig som en nedladdningslänk.
  5.
  Klicka på "Download" för att få DeskJet 648C programvara länk för hämtning av drivrutiner. Kör på länken på din dator för att få tillgång till HP installationsguiden. Följ steg 2 till 6 i avsnitt 1 för att slutföra installationen.

  Installera DeskJet 648C Drivrutiner via USB-anslutning


  1.
  Sätt upp DeskJet 648C hårdvara genom att ansluta sin A /C adapter i ett vägguttag. Sedan, för att sätta på både skrivaren och datorn som ska installeras.
  2.
  Anslut DeskJet 648C USB-eller parallell-kabeln till skrivarens baksida maskinvara och i en av datorns USB-portar eller till den parallella porten på baksidan av datorn.
  3.
  Låt datorns operativsystem i minst 30 sekunder till en minut för att upptäcka DeskJet 648C. När anslutningen är etablerad, kommer drivrutinerna att installeras på datorn från en USB-eller parallell anslutning automatiskt. En indikation ruta kommer att visas i det nedre högra hörnet av skärmen ovanför aktivitetsfältet när drivrutinerna har installerats.

  tips och varningar


 • Om du har ytterligare funderingar eller frågor angående DeskJet 648C installationen, tillgång till DeskJet 648C: s onlinesupport för utökad bruksanvisningar, hur -guider och tekniskt bistånd.
 • stegen i avsnitt 3 endast fungerar med Windows Vista och Windows 7 operativsystem.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:vad är en diod församling?

Relaterade artiklar


 • hur man fixar eller reparera hp tonerkassetter
 • hur man konfigurerar en Dell skärm latitud laptop
 • hur man fixar en bärbar dator när vissa bokstäver inte kan pressas
 • felsökning av en Dell AIO 926 skrivare
 • felsökning en hp pavilion zt1170
 • hur att fylla HP 17 färgbläckpatronerna
 • hur du ställer in Belkin 802,11 g
 • PC inspelningsenheter
 • hur man får cd-enheten att arbeta på en gateway laptop
 • användningsområden för projektorer