Dator > HP Scanjet scanner tutorial

 • HP Scanjet scanner tutorial


 • Hewlett Packard's serie av Scanjet Scanners är konstruerade för "plug-and-play"-kompatibilitet. I huvudsak innebär detta att skannern är redo att användas direkt efter den är inkopplad kan dock vissa användare har fortfarande problem med att använda enheten om de har aldrig använt skannrar tidigare. Lyckligtvis kan du lära dig grunderna i HP Scanjet skanner drift med bara en kort tutorial

  Installera Scanner


  1.
  Stäng alla öppna program på din dator innan du skannerns installation.
  2.
  Sätt in CD som medföljde HP Scanjet scanner. Även om HP-program är plug-and-play kompatibel, inkluderar HP fri scanner programvara och drivrutiner med varje HP Scanjet modell för att göra sökningen ännu mer användarvänlig.
  3.

  Följ anvisningarna på skärmen för att installera den kostnadsfria programmet HP Scanjet. Installationen är automatiserad, och allt du behöver göra är att klicka på "Nästa" genom varje på skärmen. En förloppsindikator visas för att låta dig veta hur mycket längre installationen kommer att ta. Du kan fortsätta att använda datorn som programvaran installeras.
  4.
  Ta ut cd: ni datorns CD-ROM-enhet.
  5.

  Skjut plast lås längst ned på skannern i upplåst läge. "Låst" och "upplåst" ståndpunkter kommer att anges med öppna och slutna litet hänglås ikoner.
  6.
  Koppla in skannerns strömkabeln till ett vägguttag. Skannern kommer vanligtvis slås på automatiskt när den är inkopplad i. Om inte, tryck på "Power"-knappen, som vanligtvis finns på framsidan av flesta HP Scanjet modeller.
  7.
  Connect den lilla änden av en USB-kabel till baksidan av HP Scanjet skannern.
  8.
  Anslut den större änden av USB-kabeln till en av datorns öppna USB-portar.

  9.
  Vänta medan datorn upptäcker automatiskt den nya hårdvaran. HP Scanjet installationsskiva redan har installerat mest nödvändiga drivrutiner, men datorn automatiskt kan installera ytterligare drivrutiner om uppdateringar finns tillgängliga. En liten dialogruta dyker upp i högra hörnet på skärmen som säger att "enheten är klar att använda" när alla drivrutiner är installerat.

  Använder skannern


  1.
  Klicka på "Start-menyn. " Klicka på "Alla program. " Välj "HP" mappen och sedan klicka på "HP Solution Center" för att börja använda skannern.
  2.
  Klicka antingen "Skanna bild" eller "Skanna dokument" beroende på vilken typ av objekt du skannar. Justera resolution eller färginställningar gommen som önskat. För de flesta vanliga användare, kommer du vill lämna alla inställningar på standard nivå. Klicka på "Skanna" när du är klar att justera inställningarna.
  3.
  Skriv in ett nytt "Basfilnamn" när du ombeds. Detta kommer att bli den skannade bildens filnamn när HP Scanjet skanningen är klar.
  4.
  Klicka på "OK". Skannern kommer att göra en preliminär skanna av bilden eller dokument. När bilden visas på skärmen kan du klicka och dra den rektangulära rutan på skärmen om du vill beskära bilden, att bara söka i en specifik del av bilden.
  5.
  Klicka på "Acceptera" när du har beskurit bilden om detta och du är redo att slutföra skanningen. HP Scanjet kommer att genomföra en slutlig skanning, spara filen till "Mina bilder" mapp på datorn. Klicka på "Stäng" för att lämna programmet.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Samsung ML 2510 skrivare felsökning

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en HP Pavilion m7580n
 • hur du ändrar LCD-skärm på Dell Inspiron 9300
 • fördelarna med en bluetooth mus
 • HP 7410 ADF Roller felsökning
 • hur man installerar ett moderkort i en t6534 emachine dator
 • hur man kan stoppa Windows XP från att komma åt diskettenheten slumpmässigt
 • dator Mod Tools
 • hur man ställer in ett fjärrskrivbord till flera datorer
 • hur du installerar ett modem drivrutin på operativsystemet Vista
 • hur du tar bort nyckeln mössor