Dator > nackdelar med att använda videokonferenser i en verksamhet

  • nackdelar med att använda videokonferenser i en verksamhet


  • Du behöver:.
    kryssmejsel

    Videokonferens gör affärsmöten att hända mellan människor i olika länder och även olika länder tack vare video streaming över

    Internet. Det finns enorma fördelar, såsom tid och pengar sparas för alla inblandade att inte behöva resa till en viss plats, liksom de positiva gröna faktor, liksom mötet klimatpåverkan kommer att minskas drastiskt. Men avsaknaden av en personlig touch, tekniska frågor, säkerhet och kostnadseffektivitet är alla potentiella nackdelar som måste beaktas.

    en personlig touch

    Många företagare vill lära känna vem de har att göra med personligen. Handslag innan mötet, ögonkontakt, och även titta på hur människor håller sig under mötet är viktiga faktorer för många företagare.



    Dessutom kan en mening förlorade tittar någon på en skärm. Andra mänskliga former av kommunikation, till exempel mäta känslan av lyssnare genom att titta på deras ansikten, kommer delvis förlorat under en videokonferens.

    att vänja sig vid Technology

    finns tips och tricks för att använda videokonferenser programvara effektivt. Äldre affärsmän, liksom mindre tekniskt sinnade människor, får kämpa med utrustningen, och kan känna sig missgynnat.



    Till exempel rekommenderas användaren att tala tydligare, och titta rakt in i kameran för att göra det verkar de andra i den konferens som de kommunicerar med dem . Någon som är en stor offentlig talare och kan hålla intresse för en stor grupp människor inte får göra så sitter bra på egen hand titta på en kamera.

    online säkerhet

    Om Web-mötet leverantör som används inte har ett bra säkerhetssystem, kan mötet eventuellt nås av en utomstående. Beroende på det material som diskuteras, kan värdefulla hemligheter eller uppgifter oavsiktligt görs tillgänglig för hackare.

    Kostnaden för att inrätta Video Conference

    Enligt Officevideoconferencing. com, inrättandet av utrustning som behövs för en videokonferens, och rigg rummet med bild tittare, lampor, mikrofoner och videokameror är inte en lätt uppgift. Att köpa utrustning och programvara, hyra en professionell för att installera det och sedan anställa en datatekniker för eventuella problem som uppstår är kostnader som måste beaktas.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Wiimote Smartboard instruktioner





Relaterade artiklar


  • felsökning av en hp f4235 skrivare
  • Hur fungerar en fingeravtrycksläsare?
  • hur du ställer in en laptop till ett PC-nätverk
  • hur man installerar en Logitech webbkamera för en bärbar dator utan en CD-ROM
  • felsökning av en hp 1200 skrivare
  • hur du tar bort ett operativsystem från en dual boot system
  • hur man läser en mac formaterad disk
  • hur man underhåller en miljö operativsystem
  • hur du installerar en Logitech QuickCam for Notebooks
  • Wiimote Smartboard instruktioner