Dator > hp pavilion underhållning pc dv6000 felsökning

 • hp pavilion underhållning pc dv6000 felsökning


 • HP Pavilion DV6000 underhållning laptop innehåller många funktioner för att göra din datorupplevelse användarvänlig. Tyvärr kan ett fel eller system bugg vända detta annars användarvänlig bärbara dator till en frustrerande mardröm. Den goda nyheten är att du kan korrigera många vanliga fel med hjälp av automatisk Windows problemet rapporter och du kan återställa systemet till det enkla, lätt att använda fabriksinställningarna om Windows felsökning enheter misslyckas med att åtgärda problemet

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel.

  Felsökning med Problem och lösningar


  1.
  Stäng alla öppna program. Microsofts automatiska felsökning fungerar inte om vissa motstridiga program är öppna på datorn.
  2.
  Klicka på "Start-menyn. "
  3.
  Klicka på "Kontrollpanelen". Kontrollpanelen i Windows öppnas i ett nytt fönster.
  4.
  Klicka på "System och underhåll. " Detta är oftast placerad nära toppen, vänstra hörnet av fönstret Kontrollpanelen.
  5.
  Klicka på "Problem och lösningar" i listan över System och underhåll alternativ. Problemet Rapporter och mjukvarulösningar öppnas i ett nytt fönster.
  6.
  Klicka på "Leta efter nya lösningar," ligger i den absoluta toppen vänstra hörnet av fönstret .
  7.
  Vänta medan din HP Pavilion underhållning datorn automatiskt söker efter lösningar på datorns vanligt återkommande problem.
  8.
  Välj alla tillgängliga lösningar och klicka sedan på "Install Solutions" för att börja reparation datorns största problem. Det kan ta flera minuter eller timmar, att denna automatiska felsökning program för att fixa din HP Pavilion dv6000 problem. Det är bäst att undvika att utföra annat arbete på din bärbara dator medan problemet och lösningar programvara fixar din dator problem.

  Felsökning med systemåterställning


  1.
  Starta om datorn. Om Windows inte automatiskt kan felsöka din HP Pavilion gemensamma problem, kanske du vill återställa datorn till ett tidigare fungerande skick när det fungerade bättre. Kom bara ihåg att återställa systemet till ett tidigare datum kommer att orsaka några program för att avinstallera. Du förlorar inte personuppgifter eller sparade filer, men du kan behöva installera om programmen som du använder dessa filer med.
  2.
  Tryck på "F11" knappen när " Tryck för återvinning "visas på skärmen. Det här meddelandet visas längst ned på skärmen när datorn startar upp, just när HP-logotypen visas tydligt på mitten av skärmen.
  3.
  Välj "Recovery Manager" i listan över alternativ. Enligt HP, "Recovery Manager" programvara hjälper dig att reparera systemet om du upplever att systemet blir instabilt.
  4.
  Klicka på "Avancerade alternativ" och välj sedan " System Recovery. "
  5.
  Klicka på" Nästa "för att gå igenom på skärmen. Du kommer att bli presenterad med flera system-restaurering alternativ. Det är bäst att återställa datorn med hjälp av "Restore Point" med det senaste datumet. Om detta inte löser problemet kan du prova nästa senaste återställningspunkten, fortsätter på detta sätt tills du hittar den senaste operativsystemet punkt utan fel eller buggar. Om alla återställningspunkter inte fixa din dator problem, är din sista alternativet att återställa datorn till "Original Factory villkor. " Med detta system återhämtning, kommer datorn att återgå till det skick den var i när du satte på den för första gången, färska ur lådan.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:canon 9100 skrivare felsökning

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar LCD-skärm på Dell Inspiron 9300
 • hur man kan lösa bildproblem på HP laserskrivare
 • hur till återvinna bilder på ett flashkort
 • hur man byter minne på 7330gz laptop
 • Brother DCP 7020 felsökning
 • Felsökning Hewlett Packard 842c skrivare
 • hur man bygger en Linux-dator
 • hur man tråd en dator
 • canon 9100 skrivare felsökning
 • hur man formatera en dator hårddisk med Vista operativsystem