Dator > hur du uppgraderar systemet minne för dell 4500s dator

 • hur du uppgraderar systemet minne för dell 4500s dator


 • Den 4500S är en kompakt, budget stationär PC. Tillverkas av Dell under 2002, kom detta system materiel med endast 256 MB RAM, vilket knappast är tillräckligt med dagens mått. Tyvärr gör den kompakta designen av 4500S uppgradera helt enkelt minnet omöjligt, måste du ersätta det som redan finns eftersom Dell inte lämnade något utrymme inne i tornet för uppgraderingar. Även om detta kan vara långtråkig, skulle du antagligen vilja ersätta den urusla 256 MB RAM i alla fall, att ersätta den med 2 eller 4 GB för att få ut det mesta av datorn.

  Du behöver:.
  minnesmoduler för uppgradering

  Öppna datorn Tower


  1
  Stäng av 4500S och ta alla. kablar och anslutningar som leder till datorns torn. Placera datorn i ett bord eller arbetsyta med tillräckligt utrymme för att fritt arbeta på maskinen.
  2.
  Lägg datorn på sidan. Den nedre delen av tornet har en pil på den som referens, lägg datorn med pilen riktad uppåt
  3
  lokalisera både släppa knappar för att öppna ärendet. . . Knapparna är nära baksidan av tornet på toppen och botten. Tryck in båda knapparna samtidigt som du lyfter, dra bort den sida av datorns hölje.

  Tillbaka minnesmoduler


  1.
  Leta reda på minnesmodulen kontakter och tidigare installerade 256 MB RAM. Det kommer att finnas på datorns moderkort ligger något nära mitten av brädan och ovanför AGP och PCI-kortplatser. Om du fortfarande har problem med att hitta i kontakterna, titta på bruksanvisningen för datorn, som har illustrationer av insidan av datorn.
  2.
  Lossa kontakten klipp i vardera änden av den 256 MB minne modulen. Dra försiktigt ut RAM ur kontakten, gunga den fram och tillbaka sakta om det fastnar.
  3.
  Rikta minnet med skårorna mot minnesmodulens kontakt. Tryck försiktigt ner det på plats, trycka jämnt på båda sidor för att se modulen är korrekt isatt. Vid full isättning, hör du det RAM snäpper på plats. Om det är isatt på rätt sätt, snappa fästelement i varje ände av modulen kommer att knäppa upp lätt, låsa RAM på plats.

  Restore PC


  1.
  Se till att inga lösa verktyg eller objekt ligger kvar inuti datorn hölje och sakta sänka den övre halvan tillbaka till datorn. Du hör två spärrknappar snäpper på plats när tornet är sätta ihop igen.
  2.
  Anslut alla kablar och ledningar tillbaka till datorn och slå på den . Vänta medan operativsystemet läses in.
  3.
  Tryck på "Start" och högerklicka på "Den här datorn. " Klicka på "Egenskaper" och sedan fliken "Allmänt". Denna skärm ska tala om hur mycket RAM-minne din dator har nu, om minnet har installerats korrekt bör dialogrutan nu återspegla det nya beloppet.

  tips och varningar


 • Innan du köper din nya RAM, kontrollera 4500S instruktionsboken (se Resurser) se till att du köper RAM kompatibel med datorn.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:Hur man spelar en dator på en tv

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en skrivares IP-adress i Windows XP
 • hur du uppgraderar ThinkPad T40 hårddisken
 • hur man skriver på en spansk tangentbord
 • hur du återställer Toshiba Satellite A135 laptop
 • hur man fixar ett SD-kort kod 10 fel i Vista
 • hur man kan lagra program på en flash-enhet
 • hur du ställer in en Ethernet-skrivare
 • hur man byter hårddisk på en Dell D600
 • hur till vända bort laptop-högtalare
 • hur man ändrar iMac bakgrundsfärger