Dator > hur du ställer in en trådlös HP-skrivare för Mac

 • hur du ställer in en trådlös HP-skrivare för Mac


 • Med en Hewlett Packard-skrivare ansluten till en trådlös router och en Mac-dator med en trådlös AirCard kan du skriva ut från datorn från vilken plats som helst i ditt hus. Det är möjligt att ställa in en grundläggande ad hoc-anslutning mellan skrivaren och datorn, men att ställa in din egen anslutning via datorns inbyggda webbserver hjälper dig att skapa en mer säker trådlös anslutning till din skrivare

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Ny laptop fläkt.
  Kylpasta.

  ad hoc-anslutning


  1.
  Öppna Systeminställningar på din Mac, antingen via ikonen docka eller i "Apple"-menyn på topp. Klicka på "Network", som åtföljs av ett silver globikonen, att öppna inställningspanelen Nätverk.
  2.
  Gå till "Visa" rullgardinsmenyn som finns under " Plats "rullgardinslistan nära toppen, och välj" Nätverksportinställningar "alternativet.
  3.
  Markera" AirPort "kryssrutan i fönstret som visas i dialogrutan och lämnar de övriga två alternativen --- modem och Ethernet-okontrollerat. Klicka på "Apply" knappen längst ner hörnet.
  4.
  Klicka på "AirPort" ikonen som ser ut som en luft vågutbredningsegenskaper, på den övre menyraden nära det högra hörnet . I listan som visas, välj "HP Setup" för att slutföra ad hoc-anslutning. Fortsätt till "Embedded Web Server" avsnittet om du vill ställa in en säker trådlös anslutning.
  5.
  Sätt i skrivarens programvara CD-skiva i enheten och följ dess instruktioner för att installera skrivare drivrutiner om du inte redan har installerat dem.
  6.
  Öppna datorns skrivarinställningar och leta efter skrivare i listan som visas. Om det inte finns där, klicka på "Lägg till" knappen och välj den skrivare i listan som dyker upp.

  Embedded Web Server


  1.
  Skriv ut en konfigurationssida för nätverket på skrivaren, som bör innehålla ditt nätverk IP-adressen på den. Öppna din webbläsaren Safari och input som IP-adressen som en webbadress för att få upp skrivarens inbäddade webbserver.
  2.
  Klicka på "Nätverk" fliken i webbservern och välj "Wireless" i listan till vänster. Välj en automatisk eller manuell IP från IP-fliken Konfiguration.
  3.
  Byt till fliken "Avancerat" och skriv in ett nätverksnamn (till exempel SSID).

  4.
  Gå till "Nätverksinställningar" och välj "Infrastruktur", välj kryptering och kompatibilitet som du personligen behöver och klicka på "Apply" knappen för att avsluta nätverksinställningarna.
  5.
  tillbaka till datorns AirPort-ikonen och välj den nya trådlösa anslutningen, som kommer att identifieras genom ditt SSID namn.
  6.
  Bekräfta de nya inställningarna genom att skriva ut en annan konfigurationssida, mata in IP-adressen på den sidan i Safari för att se den inbäddade webbservern visas igen.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:ersätter Epson Stylus bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • ominstallation av min hp deskjet 1320 skrivare i Windows Vista
 • min nya laptop batteri laddas inte
 • rätt tangentbordstryckningar position
 • hur man rengör ett bläck huvud jet print
 • Felsökning av en laserjet 1500L
 • hur du använder HP järn om överlåtelse papper
 • hur man kopierar ett bildspel fil till ett flashkort eller SD-kort
 • Hur man använder en psp: n som datorskärm
 • hur man ansluter en extern CD-enhet till en USB-port
 • hur man kan förebygga äpple mobila tjänster från att starta automatiskt