Dator > hur du ställer in en Bluetooth-skrivare

 • hur du ställer in en Bluetooth-skrivare


 • Tillkomsten av trådlös teknik har utökat trådlösa funktionerna av många elektroniska apparater. Där du kan använda Bluetooth för att ansluta ett trådlöst headset till din mobiltelefon, kan du också använda samma teknik för att ansluta en trådlös skrivare till din Bluetooth-aktiverad dator. Processen med att inrätta en Bluetooth-skrivare innebär en kombination av två olika förfaranden: Ställa in en skrivare på en dator (installera drivrutiner och programvara) och även koppla ihop två enheterna

  Du behöver:.
  Trådlös skrivare med Bluetooth Anslutbarhet.
  Dator med Bluetooth.


  1.
  Slå på Bluetooth-adaptern i datorn. Du kan göra detta genom att gå till Kontrollpanelen-Bluetooth-inställningar. Om du fortfarande inte kan komma åt dessa inställningar kanske du vill navigera genom Nätverks-och delningscenter (Windows Vista och Windows 7) för att få tillgång till Bluetooth-adaptern. Kontrollera att följande alternativ är markerade när du är i Bluetooth-inställningar:

  -Tillåt Bluetooth-enheter att hitta datorn

  -Tillåt Bluetooth-enheter ansluter till den här datorn

  -Meddela mig när en ny Bluetooth-enhet försöker ansluta
  2.
  Montera din trådlösa skrivare enligt de särskilda instruktioner som tillhandahålls av tillverkaren. Detta skulle normalt innebära att ta bort emballering och kuddar från skrivaren, installera bläckpatroner för skrivare, ansluter nätsladd, etc. När skrivaren har monterats, slå på. Om skrivaren har en extern LCD-skärm, gå in i inställningsmenyn och se till att Bluetooth är påslagen och även se till att Discovery-funktionen aktiveras.
  3.
  Ladda drivrutinen CD-skivan i datorn och installera drivrutinerna och kompletterande programvara. När vi frågade, ange att du vill ha en trådlös anslutning. Ett alternativ till detta steg är att gå till Kontrollpanelen-Maskinvara eller ljud-Lägg till skrivare. Följ instruktionerna på skärmen och välj att automatiskt upptäcka och installera drivrutiner för skrivaren.
  4.
  Gå in Bluetooth-menyn på datorn för att koppla ihop de två enheterna om skrivaren installationsprogrammet inte automatiskt utför ihopkopplingen. Klicka på Lägg till enhet i Bluetooth-enheter. Välj din trådlösa skrivare och klicka på Nästa. Använd en unik nyckel för att upprätta anslutningen mellan de två enheterna. Du bör få en lyckad anslutning tecken om skrivaren har parats ihop med datorn.
  5.
  Kör ett test print att se till att skrivaren är ordentligt setup.

  tips och varningar


 • Under installationen blir du ombedd att använda en nyckel. Om en av de enheter automatiskt genererar en nyckel och sedan att nyckel till den andra enheten. Om inte, skapa din egen nyckel och föra in det i den andra enheten.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man installerar ATI-drivrutiner som Ubuntu Hardy

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en skrivardrivrutin
 • hur man fyller en Canon 41 bläckpatron
 • hur ta hand om och rena en laptop skärm
 • hur man tillstånd ett nytt batteri till en PowerBook G4
 • Hur ladda musik till minneskortet
 • vilket program använder filändelsen. fax?
 • hur du ställer in en USB-skrivare
 • specifikationerna för en thinkpad 600x
 • information för SATA-hårddiskar
 • resurser för att vykort med en skrivare för hemmabruk